Værkets scener og sale

Store Sal

Værkets Store Sal har plads til 1.005 siddende gæster. Salen danner den perfekte ramme for Værkets intime koncerter med store stjernenavne.

Store Sal kan bygges op til forskellige formål fx med orkestergrav til store koncerter/operaer/balletter, som koncertsal til klassiske koncerter og som en mere intim teatersal med plads til 400 personer.

Se salsoversigten over Store Sal


Koncertsalen

Koncertsalen har plads til 444 siddende gæster. Med en utrolig god akustik og unikke historiske særpræg danner salen en helt speciel ramme for gode oplevelser.

Koncertsalen er Randers Kammerorkesters faste spillested, og foruden klassisk musik er salen optimal til stand-up, foredrag og intime, akustiske koncerter såvel som auditoriemøder m.v.

Se salsoversigten over Koncertsalen


Ridehuset

Ridehuset fra 1887 er Værkets multifunktionelle bygning, der benyttes til både kultur- og erhvervsarrangementer.

Det meget alsidige lokale kan rumme op til 1.400 publikummer til stående koncerter, men er også yderst velfungerende ved mindre rytmiske koncerter for et stående publikum på mellem 230-600 personer, hvor salen indrettes efter publikumsantallet.

Ridehuset bliver også brugt til arrangementer for siddende gæster ved caféborde, og er ligeledes et populært samlingssted i forbindelse med møder, firmafester og konferencer.


Turbinen

Turbinen er et spillested for rytmiske koncerter, comedy og clubaftener, som hører til Værket.

Alle arrangementer i Turbinen er også at finde her på vaerket.dk, og du kan finde mere information på Turbinens egen hjemmeside eller følge spillestedet på Facebook og Instagram.

I 2016 undergik Turbinen en fuldstændig ombygning efter en flot donation fra Købmand Herman Sallings Fond. 


Turbinens Lounge

Turbinen er et spillested for rytmiske koncerter, comedy og clubaftener, som hører til Værket.

I loungen på første sal arrangeres der også koncerter, foredrag m.m., og under udvalgte koncerter er der åbent i loungebaren før, under og efter koncerten.


Foyerscenen

Værkets Foyerscene er en mindre scene, der primært bruges til arrangementer med fri entre samt til de populære frokostjazz-arrangementer.

Scenen har plads til 250 publikummer og er placeret i den indre del af Værkets Foyer.


KGBio

KGBio står for “Kvalitativ God Biograf” og er Værkets hyggelige cafebiograf.

KGBio viser film, der ellers ikke vises i Randers, og publikum sidder ved caféborde, så der kan nydes vin og snacks under filmen. Du kan altid se det aktuelle filmprogram i kalenderen.


Amfiscenen

Værket har en smuk og stemningsfuld Amfiscene med plads til fra ca. 1.400-2.000 publikummer.

Amfiscenen kan bruges til mange forskellige typer arrangementer og har bl.a. fungeret som multiscene under Randers’ årlige festuge.


Værket Outdoor

Arealet mellem Værkets hovedbygning og Ridehuset kan omdannes til koncertvenue under betegnelsen Værket Outdoor.

Her har fx været arrangeret udendørskoncerter med Simply Red og Kraftwerk, og i sommeren 2016, hvor videoen er optaget, arrangerede Byholdet koncert med Johnny Madsen / Kim Larsen & Kjukken.

Værket Outdoor har plads til 6.500 publikummer.