Giv dit event det lille ekstra, der gør den store forskel

Værkets mangeårige erfaring inden for musik- og teaterbranchen gør, at vi kan tilbyde en vifte af tilvalg i forbindelse med jeres arrangement.

Musik/band
Skal I holde firmafest eller julefrokost, hjælper vi gerne med at formidle kontakt til bands og kunstnere. Vi anbefaler kun kunstnere, som vores musikbooker kan stå 100 % inde for, og I er derfor garanteret en professionel oplevelse.

Vi vil som udgangspunkt foreslå lokale kunstnere og formidler også gerne kontakt til talentfulde musikstuderende, som for eksempel kan skabe skøn stemning ved klaveret under middagen. Vi hjælper selvfølgelig også med kontakt til stjerneartister og deres bookingbureauer, hvis I ønsker et bestemt topnavn.

På programmet
Værket har i løbet af et år tæt på 300 forskellige forestillinger, shows og koncerter. Derfor er det også en oplagte mulighed at koble et erhvervsarrangement sammen med en af vores eksisterende forestillinger eller koncerter.

Gør workshoppen levende
Har I brug for at formidle en ny strategi, procedure eller en problematik på en måde, der er anderledes, interessant og med garanti bliver husket?

Værket samarbejder med en teater- og konsulentvirksomhed, som med dygtige erhvervsskuespillere har specialiseret sig i at levendegøre mere eller mindre abstrakte strategier, tiltag, procedurer eller problematikker i virksomheder og starte refleksion, dialog og medarbejderinteraktion med dramatiske virkemidler.

Værket Backstage
Kom på rundvisning på Værket og få et indblik i husets historie. Vores rundviser står klar med et indgående kendskab til huset, dets udvikling og historie samt masser af sjove anekdoter. Rundvisningen kan for eksempel være en god pauseaktivitet for mødedeltagere inden det næste oplæg eller som pause, inden middagen serveres.

Eksklusiv vinsmagning
Sammen med et lokalt vinfirma tilbyder vi en eksklusiv vinsmagning for jeres mødedeltagere eller gæster i lukket forum. Lad jeg inspirere af en Champagne- eller Piemonte-smagning som pauseelement inden en festmiddag, eller supplér middagen med en skøn vinfortælling mellem hver ret, hvor I bliver klogere på historien og smagen på den serverede vin.

Comedy
Har I brug for et indspark med humor i højsædet, anbefaler vi et comedy-show. Det kan både være målrettet jeres organisation, et bestemt emne eller blot være helt generelt. Mulighederne er mange.

Temafest
Værket har et stærkt samarbejde med et eventfirma, der tilbyder forskellige temapakker, der kan være med til at sætte lidt ekstra farve på jeres firmafest.

Hold en stilet fest i det pompøse univers fra The Great Gatsby, ta’ et moderne take på jeres event i et Street Food-setup eller giv den gas med smokinger og gallakjoler med Hollywood Galla-temaet. Der er masser af valgmuligheder, og sammen finder vi en opsætning, der gør jeres event helt unikt.