Referencer

Værket har dannet ramme om private arrangementer og erhvervsarrangementer for bl.a. Vestas, Danish Crown, Danmarks Radio, Dansk Live, Nordea, Sparekassen Kronjylland, Royal UniBrew, Region Midt, Arbejdernes Landsbank, Spar Nord m.fl. Her er et par kommentarer fra vores kunder:

Randers Kommune, Personale og HR

“Randers Kommune har i maj 2019 afholdt en temadag for ledere og medarbejdere i Ridehuset på Værket.

Samarbejdet med Værket har vi oplevet som meget professionelt – ikke mindst har det smidiggjort samarbejdet, at vi har haft én kontaktperson på Værket under hele planlægningsfasen.

Kontaktpersonen har erfaring fra lignende store arrangementer og ved derfor, hvad der er vigtigt at tage højde for og sørger for at koordinere arrangementet internt  på Værket.”
Tony Elmstrøm, HR-konsulent

Gudenåkomitéen

”Gudenåkomitéen har med stor tilfredshed afviklet et 5 timers temamøde med godt 100 tilmeldte på Værket, hvor alt klappede til perfektion. 

Værkets medarbejdere tog hånd om alle tænkelige detaljer, og fik indrettet Ridehuset, så det passede perfekt til mødet. Lokalets akustik skal i den forbindelse også fremhæves. 

Vi oplevede, at alle vores ønsker blev imødekommet under den grundige planlægningsfase – alt kunne lade sig gøre. Maden var yderst delikat, og der manglede intet. 

Tak til Værkets professionelle personale for det konstruktive samarbejde både før og under afviklingen af temamødet. Vi har følt os i trygge hænder i skønne rammer”.
Karen Lagoni, Formand for Gudenåkomitéen.

Jysk Fynske Medier

Tak for lån af jeres fantastiske hus og dit hold af super dygtige servicemindede medarbejdere.
Vil du overbringe en stor ros for et dejligt værtskab, udsøgt betjening og service og ikke mindst et overflødighedshorn af lækker, lækker mad.
Flemming Baun, Jysk Fynske Medier

Dansk Live

Dansk Live benyttede Værket til af afholde foreningens årsmøde i marts 2017 og var overordentligt tilfredse med Værkets mange faciliteter. Ikke mindst på personalefronten oplevede vi et kompetent og meget engageret hold, der ikke kun løste opgaverne meget tilfredsstillende men også fulgte proaktivt op. Rammerne var desuden rigtig gode – ikke mindst akustikken til middagen ’på scenen’ i den store sal fungerede godt og bidrog til en intim stemning og helt speciel oplevelse, selvom vi var mange mennesker samlet. Desuden var Turbinens loungeområde og bar et rigtig godt udgangspunkt for at skabe gode netværksmuligheder. Alt i alt kan vi kun anbefale at benytte sig af Værkets mange rammer, faciliteter og professionelle service til events og konferencer.
Jakob Brixvold, Dansk Live

Favrskov Kommune

Vi var yderst tilfredse med Værkets håndtering af vores store udviklingsdag for ledergrupper i alle vore organisationer (Kommunerne Norddjurs, Syddjurs, Randers og Favrskov, Regionshospitalet Randers og almen praksis i området).
Rammerne er virkelig fine, og både vores koordinator og teknikere var super hjælpsomme – der var stor fleksibilitet og imødekommenhed over for alle vores ønsker.
Tina Bak-Møller, Favrskov Kommune

Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet

”Vi har netop afholdt en konference for godt 100 personer. Alt fungerede til fulde. Gode lokaler og opholdsrum. Imponerende service fra Værkets ansatte – fra kok til reception”.
Lisbeth Sørensen, Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet

Familiehuset

”Lige fra vores første henvendelse til jer, har vi følt, at vi var i meget erfarende og kompetente hænder. Lige fra vores første forespørgsel og igennem hele planlægningsfasen har vi oplevet at I har været meget professionelle og en god sparringspartner.
I forbindelse med selve arrangementet oplevede vi en meget tæt kontakt fra jer til os if. til om alt nu også forløb som det skulle, hvilket har betydet at vi har kunnet slappe af. Skete der her nogle ændringer løste I det hurtigt og uden nogen problemer.
Vi er meget tilfreds med jeres indsats, tak for det”.

Henrik Andreas Jensen, Familiehuset

Sparekassen Kronjylland

”Vi har evalueret på dagen i dag, og det altoverskyggende indtryk er, at vi fik lige den dag, vi gerne ville og fik skabt en rigtig god stemning blandt lederne.
Vi har glædet os mange gange over, at vi valgte at gennemføre hos jer. Dels fordi rammerne var de helt rigtige og dels fordi, det var en fornøjelse, at der var så godt styr på teknikken. Derudover var frokosten rigtig lækker”.
Lotte Østergaard Hougaard, Sparekassen Kronjylland

Danmarks Radio

”På vegne af mine kolleger og jeg vil jeg gerne sige tusind tak for at vi på DR Nyheder måtte komme til Værket. Det har været en stor fornøjelse, og (for os) et flot punktum på mere end 45 timers afvikling over efteråret.
Vi er blevet mødt med en utroligt gennemført planlægning og afvikling. Alt har været tjekket ned til mindste detalje. Det kunne mærkes.
Ridehuset som location tog sig enormt flot ud med jeres store indsats. Hele holdet har følt sig godt behandlet og har nydt jeres fine faciliteter. Det må I endelig hilse og sige til alle involverede.
Vi håber, at komme til Værket snart igen”.
Andrea Buch Aasholm, DR Nyheder

Randers Kommune

”Jeg vil lige sige tak for samarbejdet i 2016. Jeg synes, at du og dine kolleger på Værket kørte dagen med I Sandhedens Tjeneste meget professionelt og gnidningsfrit, og det har været utroligt nemt for mig at koordinere fra Randers Kommunes side med dig og DR som samarbejdspartnere. Så det var fedt!”
Louise Bisgaard, Randers Kommune

Totalkredit

”1000 tak for hjælpen med afviklingen af valgmødet i Foreningen Nykredit.
Jeg har været så glad for din hjælp og dit engagement, således at vores møde kunne blive afviklet så godt og ’smertefrit’ som overhovedet muligt, hvilket jo lykkedes til fulde.
Hils dine gode kollegaer og sig tak til dem også for en super service hele dagen igennem, når jeg havde et ønske om et og andet”.
Lotte Kruse Andersen, Totalkredit

Vestas (Julefrokost)

“Tak for en rigtig god fest.

Det hele forløb smertefrit og efter planen, til glæde for alle deltagere.

Lækker mad og drikke, fed musik og DJ, imødekommende og venligt personale, ikke noget at klage over, tværtimod, ros også dem for en dejlig aften.

Håber vi skal ses en anden gang.”

Henrik Nielsen, Vestas

Navnefest

“Tak for blomsten og for al hjælpen i forbindelse med navnefesten for vores Freja! Vi havde en helt fantastisk dag, der blev helt ligesom vi havde ønsket det. Maden og betjeningen var super, og stedet blev rost af alle gæsterne. 

Både Simon og jeg har en følelse af, at vi virkelig har fået en masse for vores penge.”
Trine Andreasen

Konfirmation

“Vi har holdt vores søns konfirmation på Værket i Cafégalleriet.

Professionel og sød festkoordinator. Super lækkert mad og vin, som blev tilpasset min søns smagsløg.

Den fineste borddækning i samarbejde med Ideen for Feen, hvor der også blev taget højde for min søns ønsker.

Super servering med godt humør. En rigtig dejlig dag i dejlige rammer, hvor der var plads til alle, og vi kunne slappe af og nyde festen.”
Trine Jepsen