Billetsalgets åbningstider

Generelle åbningstider
Værkets Billetsalg har åbent alle dage fra kl. 11.00-18.00 – på dage med aftenarrangementer er åbningstiden udvidet.

Bemærk venligst, at vi kan have spidsbelastningsperioder med både travlt på telefonerne og ekspeditioner – så oplever du at sidde længe i telefonkø, opfordrer vi til, at du ringer igen senere på dagen indenfor åbningstiden.

Uden for Værkets åbningstid kan der købes billetter online på værket.dk og turbinen.dk, og du er altid velkommen til at sende en mail til billet@vaerket.dk, som besvares hurtigst muligt.

Det er også muligt at kontakte det callcenter, vi samarbejder med på T: 70 20 20 96, der har følgende åbningstider:
Mandag, onsdag og torsdag: kl. 10.00-16.00
Tirsdag og fredag: kl. 10.00-15.00

Særskilte åbningstider i 2024
Værket Billetsalg holder lukket følgende datoer:
Søndag 16. juni (Søndagslukket)
Søndag 23. juni til og med søndag den 4. august (Sommerferielukket)


Har du købt billet og er arrangementet aflyst refunderer vi din billet – inklusiv billetgebyret.

Alle kunder, der har købt billetter online, vil automatisk få pengene refunderet til det betalingskort, hvormed billetterne er købt.

De kunder, der ikke har købt billetter online, kan naturligvis også få pengene tilbage. Det kan de på følgende måder:

  • Ved at sende billetterne pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende billetterne til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

Hvis et arrangement bliver flyttet, og du er forhindret i at deltage på den nye dato, tilbyder vi også at refundere dit billetkøb – det sker på én af ovenstående måder.

Vi tager altid kontakt til alle berørte billetkøbere vedrørende en evt. flytning/aflysning – det er derfor vigtigt, at du oplyser telefonnummer og e-mailadresse, når du køber billetter. På forhånd tak.