Ordensbestemmelser

Alle publikummer uanset alder skal have billet for at få adgang til salene.

Børn til voksenforestillinger/koncerter
Såfremt børn medbringes til voksenforestilling/koncert forventes det, at børn kan sidde stille og forholde sig i ro på eget sæde under forestillingen/koncerten.

Babyer og småbørn har ikke adgang, ej heller med billet.

Børne- og familieforestillinger
Vi anbefaler vores kunder, at følge de vejledende aldersgrænser for børne- og familieforestillinger. Husk, at barnet skal have sin egen billet og kunne sidde på sit eget sæde.

Vælger man som kunde at medbringe babyer og/eller småbørn skal disse også have billet, og bliver disse til gene for de øvrige publikum bedes man forlade salen.

Afvisning ved døren
Såfremt at vores gæster har købt billet og medbringer babyer/småbørn til voksenforestillinger/koncerter, afvises disse ved døren. Billetkøbet refunderes i billetsalget.

Er evt. større børn under en voksenforestilling til gene for det øvrige publikum bortvises de fra salen. (Som udgangspunkt refunderes disse billetter ikke).

Anbefaling ved deltagelse i familieforestillinger:

  • Kom i god tid, så der både er tid til at tisse af og få noget at drikke, inden forestillingen begynder.
  • Tal med dit barn om, hvad det er for et sted, så barnet kan være godt forberedt på oplevelsen.
  • Det kan nogle gange være fristende at tale barnet gennem en forestilling, men lad gerne barnet opleve forestillingen helt uforstyrret og på egen hånd, når I sidder i salen.
  • Bliver barnet utryg eller ked af det, kan I selvfølgelig altid forlade salen.

Rygepolitik
Værket og dertilhørende bygninger er røgfrie. Der er mulighed for at ryge udendørs i en overdækket rygepavillon.

Hvis du kommer for sent
Arrangementer begynder som udgangspunkt altid til tiden (tidspunkt står anført på både hjemmesiden og billet). Kommer du for sent, kan vi ikke garantere dig, at du kan komme ind i salen før efter en eventuel pause. Det er ene og alene artisterne, der afgør, hvorvidt de vil tillade for sent fremmødte folk at komme ind, når først arrangementet er gået i gang. Hvis du kommer for sent og afvises ved døren, refunderes din billet ikke.