Spillestedet Turbinen

Kort fortalt om Værkets spillested Turbinen

Turbinen genåbnede som spillested i oktober 2016 efter en gennemgribende renovering takket være en flot donation fra Købmand Herman Sallings Fond. Turbinen ligger lige overfor Værket og er nyistandsat fra bunden med toptunet teknik og ny, lækker indretning med lounge på den ene etage og koncertsal ovenpå.

Loungen bruges blandt andet til intime koncerter, musikforedrag og Artist Talks, og selve salen, der har plads til 349 stående gæster, lægger scene til en masse rytmiske koncerter året rundt. Salen laves jævnligt også om til en hyggelig jazzklub, man kan opleve comedy og cabaret, og så bruges den også til særlige siddende koncerter, hvor der skrues op for nærværet, intimiteten og store musikoplevelser.

Både Loungen og salen er opført med veludstyrede barer, så der er ikke fare for at måtte tørste under dit næste besøg. Turbinen er desuden opført handicapvenligt, så alle kan komme ind og få nogle gode musikalske oplevelser.

I perioden 2017-2020 var Turbinen udpeget som regionalt spillested, blev siden netværksspillested i en periode under corona, og er lige nu honorarstøttet spillested. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen – hvad enten du står ude blandt publikum, bag scenen eller på scenen!

Læs meget mere om spillestedet Turbinen her