Adgangsforhold og parkering

Generelt om parkering og kørselsvejledning
Der er gratis tidsbegrænset parkering på Værkets p-plads – bemærk venligst, at det kun er tilladt at parkere i de afmærkede båse.

Mandag til fredag er der 3 timers tidsbegrænset parkering i tidsrummet 07.00-20.00.

Lørdag og søndag er der 3 timers tidsbegrænset parkering i tidsrummet 14.00-20.00.

Det er særligt vigtigt at få sat p-skiven, så den står korrekt i forhold til ankomsttidspunkt. Det vil være p-skiven, som p-vagterne tager udgangspunkt i. Parkeringsområdet kontrolleres af Europark A/S. Der er opsat skilte på området, og det er den parkerendes pligt at sætte sig ind i de gældende regler. Parkering foregår på eget ansvar. Overtrædelse af bestemmelserne kan medføre kontrolgebyr på kr. 875 pr. døgn.

Eksempel på et af de skilte du vil møde på vores parkeringsområde

Der er adgang fra Fabersvej/Ridehusvej eller fra Sven Dalsgaards Vej (ikke fra Mariagervej) til parkeringspladsen. 

Ved store arrangementer er parkeringspladsen ofte fyldt. Vi anbefaler derfor publikum evt. at orientere sig om parkering andetsteds i nærområdet – vi henviser her til Randers Kommunes hjemmeside, der har lavet en oversigt over parkering i Randers midtby

Værket er placeret i den nordlige del af Randers centrum 5-10 minutters gang fra busterminalen og Randers Banegård.

Klik her for at se et større kort over Randers/Værket på Google Maps.


Handicapparkering
Værket har handicapparkering lige uden for hovedindgangen ved nøglen på Sven Dalsgaards Plads.

Adgangsforhold til balkonafsnit og for gangbesværede
Vi gør vores bedste for at sikre gode adgangsforhold for alle gæster, men da Værket har hjemme i byens gamle elværk fra 1906, er der kun adgang til balkonerne i Store Sal og Koncertsalen via trapper. I Store Sal er der ligeledes en trappe for at tilgå pladserne på gulvet – dog væsentlig mindre end til balkonerne. Koncertsalens gulv tilgås uden trapper. Vi opfordrer derfor kunder med gangbesvær eller lignende at sikre sig plads på salenes gulvafsnit.

Adgang til salene i kørestol
Kørestolsbrugere kan komme til Værkets kørestols- og ledsagerpladser i Store Sal via elevator forbeholdt kørestole. Værkets personale vil assistere. Vi gør opmærksom på, at størrelse på kørestole max må være 75 cm i bredden og 120 cm i længden i Store Sal. I Koncertsalen og Ridehuset kan man komme til kørestolspladserne direkte via salsdørene. Adgang til Turbinen sker via elevator.

Ved billetkøb husk venligst at oplyse, at du ønsker kørestolsplads. Hvis du ønsker at købe kørestolsplads, skal du kontakte Værkets billetsalg på 89 13 51 10. Man kan ikke bestille kørestolspladser via nettet.

Kørestolspladser i Værkets sale
Der er et begrænset antal kørestolspladser i vores sale. Endvidere kan kørestolspladserne ved særlige lejligheder være lukket. Vi har følgende kørestolspladser i vores sale:

 • Store Sal: 2 kørestole
 • Koncertsalen: 4 kørestole
 • Turbinen: 1 kørestol ved café borde
 • Turbinen: 2 kørestole ved unummererede siddepladser
 • Turbinen: 4 kørestole ved ståpladser
 • Ridehuset: 2 kørestole ved nummererede pladser
 • Ridehuset: 4 kørestole på podie ved unummererede pladser

Ledsagerordning
Handicappede som ved billetbestilling gør opmærksom på, at der er behov for én ledsager, kan få sin hjælper gratis med til forestilling/koncert mod forevisning af ledsagerkort. Dog kan der være enkelte arrangører, som ikke ønsker at yde denne service.

Man kan ikke bestille/købe ledsagerpladser online. Ønsker du at benytte ledsagerordningen, skal du kontakte Værkets billetsalg på 89 13 51 10.

Ledsagerkort udstedes af:

 • Invalideorganisationernes Brugerservice tlf. 36 75 17 93
 • Dansk Blindesamfund tlf. 38 14 88 44

Der er et begrænset antal ledsagerpladser i vores sale, og der kan derfor være udsolgt. Endvidere kan der ved særlige lejligheder være lukket for et antal ledsagerpladser. Vi har følgende antal ledsagerpladser i vores sale:

 • Store Sal: 4 ledsagerpladser
 • Koncertsalen: 4 ledsagerpladser
 • Turbinen: 2 ledsagerpladser, ved unummererede siddepladser
 • Turbinen: 4 ledsagerpladser, ved ståpladser
 • Ridehuset: 2 ledsagerpladser, nummererede pladser
 • Ridehuset: 4 ledsagerpladser, unummererede pladser

Teleslynge
Der er installeret teleslynge i Koncertsalen og i Store Sal.

Alle pladser i Koncertsalen har teleslynge.

I Store Sal dækker teleslyngen hovedparten af pladserne. Da ikke alle pladser kan dækkes af teleslyngen, vil vi gerne opfordre gæster, som gør brug af den, om at nævne det, når de køber billetter. Så kan vi hjælpe med at finde de bedst egnede pladser.


Garderobe
Ved arrangementer på Værket kan du benytte dig af den gratis og ubemandede garderobe i kælderetagen (på eget ansvar). I garderoben i kælderetagen findes desuden et antal aflåste skabe med møntindkast på 20 kr., som altid kan benyttes.

Ved siddende koncerter/arrangementer på Turbinen er Turbinens garderobe ubemandet, og kan bruges gratis (på eget ansvar). Der er også mulighed for at benytte nogle af de aflåste skabe med møntindkast på 20 kr., der findes ved hovedindgangen på Turbinen.

NB: Ved stående koncerter i Ridehuset og Turbinen er der altid mulighed for at benytte den bemandede garderobe mod 20 kr. pr. overtøj.