Om billetkøb

Generelle billetsalgsbetingelser 
Billetten byttes eller refunderes ikke. Tilbagebetalingskrav ved arrangementsaflysninger, reklamationer over arrangementet eller lignende kan kun rettes mod den ansvarlige arrangør, hvis navn er påført billetten.

Kontroller venligst billetten 
Kontroller at billetten er i overensstemmelse med bestillingen. Bemærk især tidspunkt for arrangementets begyndelse. For ikke at forstyrre de udøvende kunstnere og de øvrige publikummer vil der ikke være adgang til arrangementer, efter at salsdørene er lukkede.

Køb billetter i vores Billetsalg
Du kan alle dage mellem kl. 11.00-18.00 komme og købe dine billetter i vores bemandede Billetsalg (på dage med aftenarrangementer er åbningstiden udvidet). Vi tager imod kontanter og de gængse betalingskort. For aktuelle åbningstider se her

Køb billetter online
Ved onlinekøb tillægges et ordregebyr på kr. 10,- til håndtering af betalingstransaktionen. Gebyret opkræves pr. ordre uanset, hvor mange billetter man køber. Det er muligt at betale med betalingskort og MobilePay, når du køber online.
Ønskes billetterne tilsendt pr. post er det samlede ordregebyr inkl. forsendelse kr. 58,- (påregn op til 10 dages leveringstid med posten).

Andre betalingsmuligheder: Betalingslink / Bankoverførsel via netbank

  • Få tilsendt et betalingslink til din e-mail. Betal straks og dine billetter tilsendes direkte til din mailboks (tjek gerne din spam-mappe, hvis ikke billetterne er dukket op indenfor 3-5 minutter). Frist for betaling via betalingslink er 24 timer (det er muligt at betale med MobilePay).
  • Du kan også betale dine billetter via netbank med en bankoverførsel inden for reservationsfristen, der er 3 dage. Billetterne fremsendes til din mailboks efter modtagelse af indbetaling til konto 6187-315-56-01107 med oplysning af ordrenummer (påregn ca. 1 hverdag i ekspeditionstid). Ønskes billetterne tilsendt pr. post tillægges forsendelsesgebyr kr. 58,- (påregn op til 10 dages leveringstid med posten).

Reservation af billetter 
Reserverede billetter skal afhentes senest 3 dage fra reservationen.

Tryghedsgaranti
Du kan trygt og risikofrit købe billetter til Værkets arrangementer, da der er tryghedsgaranti, hvor du får dine billetter refunderet, hvis der sker aflysninger – læs mere om Værkets tryghedsgaranti

Ombytning/refundering og billetter i kommission
Billetkøb er bindende, og det er derfor ikke muligt at ombytte eller få refunderet købte billetter, hvis du fortryder dit køb.

Det gælder dog i særlige tilfælde, at vi kan tilbyde at tage dine billetter i kommission, hvis det drejer sig om et udsolgt arrangement. Når/hvis et arrangement bliver udsolgt, oprettes der en venteliste på vores hjemmeside, som interesserede kan skrive sig på. Dem kan vi forsøge at videresælge dine billetter til, men det er ikke noget, vi kan garantere sker, da folk på ventelisten kan have fortrudt deres interesse, når vi kontakter dem. Såfremt vi får dine billetter solgt, vil du få et gavekort på beløbet.

Billetter til babyer, børn og unge
Alle publikummer uanset alder skal have billet for at få adgang til salene.

• Voksenforestilling/koncert
Såfremt børn medbringes til voksenforestilling/koncert forventes det, at børn kan sidde stille og forholde sig i ro på eget sæde under forestillingen/koncerten.

Babyer og småbørn har ikke adgang, ej heller med billet.

• Børne- og familieforestillinger
Vi anbefaler vores kunder, at følge de vejledende aldersgrænser for børne- og familieforestillinger. Husk, at barnet skal have sin egen billet og kunne sidde på sit eget sæde.

Vælger man som kunde at medbringe babyer og/eller småbørn skal disse også have billet, og bliver disse til gene for de øvrige publikum bedes man forlade salen.

Læs mere om vores ordensbestemmelser her

Der er ofte børnerabat på billetter og særskilte ungdomsrabatter – læs mere om de forskellige rabatter her

Kørestolspladser, ledsagerbilletter og teleslynge
Det er muligt at købe kørestolspladser og ledsagerpladser – husk at gøre opmærksom på det ved billetbestilling.

Du kan desværre ikke bestille/købe ledsagerpladser online. Ønsker du at benytte ledsagerordningen, skal du kontakte Værkets billetsalg på 89 13 51 10.

I Store Sal og Koncertsalen er der installeret teleslynge – og har du behov for teleslynge, gør da venligst også opmærksom på dette ved billetbestilling.

Læs yderligere om parkeringsforhold, tilgængelighed og ledsagerordningen her

Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere hos Værkets billetudbyder, Billetten A/S, med følgende personlige oplysninger

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Mailadresse

De foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Billetten A/S og opbevares i maksimalt 2 år, hvorefter oplysningerne slettes. Alle kundedata opbevares krypterede i Billettens systemer.

Oplysninger afgivet til www.vaerket.dk eller www.billetten.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dog forbeholder Billetten A/S sig ret til at videregive navn, adresse, telefonnummer og mailadresse til arrangøren/spillestedet i tilfælde af aflysninger o.l.

Som registreret hos Billetten A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Du har disse rettigheder iht. persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Billetten A/S via e-mail: info@billetten.dk.

Dataansvarlig:
Billetten A/S
Åbogade 15
8200 Aarhus N
Tlf.: +45 75 54 20 81