Spiseoplevelser på Restaurant Madværket

Fuldend dit besøg på Værket ved at fornøje smagsløgene på Restaurant Madværket. Her kan du glæde dig til ærlig mad, lokale råvarer og store smagsoplevelser i en fusion mellem det franske og det nordiske køkken, hvor der er stor fokus  

Kok og forpagter Christian Haun Enoch siger:
”Jeg vil gøre mit absolut bedste for at give mine gæster en helhedsoplevelse, der overstiger deres forventninger. Det er utrolig vigtigt for mig, at mine gæster føler sig velkomne, fra det tidspunkt de træder ind ad døren. Uanset om det er til kaffe og kage eller den store festmiddag. Jeg glæder mig til at byde både velkommen og velbekomme på Restaurant Madværket.”

Ud over middag i restauranten eller en god kop kaffe tilbyder Madværket også festarrangementer, kokkeskoler, temaaftener samt forplejning til kurser, møder og konferencer.

Læs meget mere på Restaurant Madværkets hjemmeside, hvor du bl.a. ser åbningstider, menuer og kan bestille bord.