Rabatter og abonnement

Der er altid gode rabatter at komme efter på Værket & Turbinen. Hvad enten du er til teater, opera og klassiske koncerter, rytmiske koncerter eller andre arrangementer, så får du her overblikket over, hvad du har af muligheder, når det drejer sig om rabatter og særpriser.

TEATERPAKKEN
Hver sæson udvælger vi sammen med Randers Teaterforening et godt og varieret udbud af spændende forestillinger fra nogle Danmarks dygtigste skabere af scenekunst, som man kan købe samlet i én pakke med store rabatfordele – læs meget mere om Værket & Randers Teaterforenings teaterpakke her

ABONNEMENTSSALG
Hver sæson udvælger vi en masse arrangementer, hvor du kan opnå mængderabat på 40 kr. pr. billet, hvis du køber dem på én gang. Du opnår rabatten ved at købe min. tre af de aktuelle abonnementsforestillinger, der er markeret ”Særpris for abonnenter”

RABAT FOR BØRN OG UNGE

U25 – spar 50 % på udvalgte Turbinen-koncerter
Er du under 25 år, kan du på mange af vores Turbinen-koncerter spare 50 % på billetten. Kig efter “U25: halv pris”, og husk at vælge den korrekte type billet, når du tilføjer den i kurven (den står anført som ‘Ungdom under 25 år – 50 % rabat’). Bemærk venligst, at du skal være under 25 år på koncertdagen.

• Særtilbud til studerende
Er du under uddannelse i Randers Kommune, kan du komme i Store Sal for kun kr. 85, hvis du køber din billet på dagen fra kl. 11.00. Husk at medbringe studiekort! Tilbuddet gælder de forestillinger, hvor Randers Teaterforening er arrangør. Læs mere og se, hvilke forestillinger tilbuddet omfatter på Randers Teaterforenings hjemmeside

Børnepris
Der vil på udvalgte familieforestillinger være rabat på børnebilletter, der er markeret med ”Særlig børnepris” (husk at vælge den korrekte billettype, når du tilføjer den i kurven for at opnå rabat).

RANDERS KAMMERORKESTER OG KAMMERMUSIKFORENINGEN BRAGE
koncertabonnementer og rabatter
Hvis du samlet køber billet til mindst 3 af Randers Kammerorkester og Kammermusikforeningen Brages koncerter opnår du abonnementspris. Læs mere på de respektive hjemmesider:
Randers Kammerorkester: http://www.randers-kammerorkester.dk/billet.html 
Kammermusikforeningen Brage: http://www.musikbrage.dk/default.asp?page_id=9