Åbningstider

Billetsalget har julelukket i perioden 24. til og med 31. december 2020. Billetsalget åbner igen fredag den 1. januar 2021 kl. 11.00.

 

Værkets billetsalg er åbent alle ugens dage fra kl. 11.00 – 18.00.

Ved publikumsarrangementer i hovedbygningen er billetsalget endvidere åbent fra kl. 18.00 og til efter en eventuel pause i forestillingen/koncerten.

Ved arrangementer uden pause er billetsalget åbent indtil 15 minutter efter forestillingsstart.

Du kan også kontakte billetsalget på billet@vaerket.dk – der vil se på henvendelser inden for åbningstiderne. Billetter kan som altid købes døgnet rundt på Værket og Turbinens hjemmesider. Du kan holde dig opdateret på Værkets – og herunder også Turbinens – arrangementer her.

Har du købt billet og er arrangementet aflyst refunderer vi din billet – inklusiv billetgebyret.
Alle kunder, der har købt billetter online, vil automatisk få pengene refunderet til det betalingskort, hvormed billetterne er købt.

De kunder, der ikke har købt billetter online, kan selvfølgelig også få pengene tilbage. Det kan de på følgende måder:

  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at indlevere dine billetter i Værkets billetsalg på Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C inden for de anviste åbningstider.

Hvis et arrangement bliver flyttet, og du er forhindret i at deltage på den nye dato, tilbyder vi også at refundere dit billetkøb – det kan ske på én af ovenstående måder.

Vi vil opfordre alle, der har muligheden for det, til at benytte vores hjemmeside til billetbestilling eller henvende sig telefonisk inden for billetsalgets nye åbningstider. På den måde kan vi sammen passe på hinanden.

Vi forsøger at undgå kontantbetaling og tager derfor helst imod betaling med kreditkort.

Brug af mundbind
Værket er omfattet af krav om mundbind på steder med offentlig adgang. Derfor er mundbind påkrævet ved besøg i billetsalget og til arrangementer – på alle tidspunkter, hvor man ikke sidder ned. 

Vi beder gæster medbringe egne mundbind og påføre dem allerede inden indgang på Værket.

Vi ses på Værket!