Åbningstider

Åbningstider og forhold gældende for torsdag 18. august 2022
Værkets billetsalg er lukket for fysisk fremmøde frem til kl. 19.00 torsdag 18. august. Vi har dog åben telefonisk, og vi sidder klar til at tale med dig på 89 13 51 10 fra kl. 11.00-20.00. Du kan også altid sende os en mail på billet@vaerket.dk

Generelle åbningstider
Værkets billetsalg har åbent alle dage fra 11.00-18.00 – på dage med arrangementer er åbningstiden udvidet.

Uden for Værkets åbningstid kan der købes billetter online, og du er desuden altid velkommen til at sende en mail til billet@vaerket.dk.

Det er også muligt at kontakte det callcenter, som vi samarbejder med T: 70 20 20 96, som har åben alle hverdage 10.00-14.00.

 

Har du købt billet og er arrangementet aflyst refunderer vi din billet – inklusiv billetgebyret.
Alle kunder, der har købt billetter online, vil automatisk få pengene refunderet til det betalingskort, hvormed billetterne er købt.

De kunder, der ikke har købt billetter online, kan selvfølgelig også få pengene tilbage. Det kan de på følgende måder:

  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

Hvis et arrangement bliver flyttet, og du er forhindret i at deltage på den nye dato, tilbyder vi også at refundere dit billetkøb – det kan ske på én af ovenstående måder.