Åbningstider

Sommerlukket
Værkets billetsalg holder sommerlukket fra uge 27 til og med uge 31.

I denne periode kan du gøre følgende for at købe billetter til vores arrangementer.

Fra og med 3. august er der igen åbent mandage, onsdage og fredage i tidsrummet 11.00 til 14.00.

Aflysninger og refusioner:
Du kan holde dig opdateret på Værkets – og herunder også Turbinens – arrangementer på siden her.

Har du købt billet og er arrangementet aflyst refunderer vi din billet – inklusiv billetgebyret.

Alle kunder, der har købt billetter online, vil automatisk få pengene refunderet til det betalingskort, hvormed billetterne er købt.

De kunder, der ikke har købt billetter online, kan selvfølgelig også få pengene tilbage. Det kan de på følgende måder:

  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at indlevere dine billetter i Værkets billetsalg på Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C inden for de anviste åbningstider.

Hvis et arrangement bliver flyttet, og du er forhindret i at deltage på den nye dato, tilbyder vi også at refundere dit billetkøb – det kan ske på én af ovenstående måder.

Fra 3. august og frem vil billetsalget være åbent mandage, onsdage og fredage i tidsrummet 11.00 til 14.00 – dog i et begrænset omfang og med begrænset mandskab.

Vi vil opfordre alle, der har muligheden for det, til at benytte vores hjemmeside til billetbestilling eller henvende sig telefonisk inden for billetsalgets nye åbningstider. På den måde kan vi sammen passe på hinanden.

Vi forsøger at undgå kontantbetaling og tager derfor helst imod betaling med kreditkort eller MobilePay.