Mød Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez

Har du spekuleret over, hvem det er, der blandt andet sidder og booker artister til Værkets spillested Turbinen? Mød Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez!

Udover at stå bag det mere synlige arbejde med at booke bands til koncertplakaten og planlægge de forskellige musikaktiviteter på Turbinen, så er en stor del af Michaels arbejde også at dyrke netværk, skabe samarbejdsprojekter og indgå i en masse behind-the-scenes dialogmøder og opsøgende udviklingsarbejde.

Siden Michael var helt lille, har musik fyldt meget i hans liv, og nogle vil måske kende hans navn fra hans mangeårige virke som journalist og anmelder på musikmagasinet GAFFA. Han ved altså, hvad han snakker om, når det kommer til musik, og han elsker at formidle musik – derfor ledsages alle Turbinen-koncerter på turbinen.dk og vaerket.dk blandt andet af en mini-introduktion, hvor Michael sætter ord på sit personlige forhold til artisten, og hvorfor man som publikum skal glæde sig.

3 hurtige til Michael

Hvad er det, livemusikken kan?
– Koncerten er et helt særligt rum, hvor følelser og energiudveksling får frit spil. Og hvor man oplever musikken i sin reneste form. Ligegyldigt om man står for sig selv med lukkede øjne og lader sig indeslutte af musikken, eller om man hopper og fester med vennerne og dyrker fællesskabet, kan livemusik bare noget helt særligt, som jeg ikke finder andre steder.

Hvad skal folk glæde sig til i den kommende sæson?
– Folk skal naturligvis glæde sig til de mange gode koncerter og fællesskabsfølelsen ved at opleve livemusik i optimale rammer sammen med andre. Rent musikalsk skal de også glæde sig til at opleve fremadstormende eee gee på en intim scene, før hun bliver katapulteret op til de store arenaer. De skal glæde sig til Kellermensch-frontmand Sebastian Wolff i et anderledes format, end de er vant til, og så selvfølgelig til, at mine egne ungdomshelte i Psyched Up Janis endnu engang kommer forbi Randers og forkæler os med nogle af de bedste sange, 90’erne havde at byde på herhjemme.

Hvad sker der af andre spændende ting i 2024?
– Ud over koncerterne søger vi næste år om at blive udpeget til regionalt spillested, hvilket vil give en række spændende muligheder for nye tiltag og flere aktiviteter af forskellig grad, som jeg glæder mig til at fortælle mere om, når det bliver aktuelt. Vi kommer til at øge vores fokus på kønsdiversitet, og vi kommer forhåbentlig til at bevæge os mere ud i oplandet. Og så pønser jeg på en både spændende og hyggelig ting til julen ’24, men det er for tidligt at fortælle mere om nu. Men glæd jer!