Nashville Nights

 • Billetter Tilkøb
 • Succeskonceptet Nashville Nights vender tilbage til Turbinen – sidst var der udsolgt!

  Nu kan du igen opleve en aften med nogle af de bedste nye sangere og sangskrivere fra den legendariske countryscene i Nashville, når ‘Nashville Nights’-konceptet gæster Turbinen.

  Nashville Nights er musikalske oplevelser af høj klasse og giver publikum mulighed for at møde sangskrivere og sangere, der ellers aldrig er mulighed for at se på livescenen i Danmark.

  Aftenerne bygger på konceptet ’Writers Round’, som stammer fra Nashville – og det gør langt de fleste optrædende også. ’Writers Round’ er en elsket og integreret del af countryscenen i USA, hvor sangskrivere går på scenen i en intim, akustisk setting og underholder publikum og hinanden med at spille og fortælle historier om deres sange.

  Nashville Nights-artisterne annonceres løbende – så hold øje med siden her.

  Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez, sætter her ord på, hvorfor du skal unde dig selv at opleve Nashville Nights:

  ”Nashville har altid været garant for et højt niveau af sangskrivning af den gamle skole. Det er ikke for sjov, at byen kaldes ’Music City’, og det er ikke uden grund, at vi på Turbinen nu for tredje gang lukker dørene op til en aften med autentiske singer/songwriters fra den anden side af Atlanten. Sangskrivere med noget på hjerte og følelserne uden på tøjet. Præcis som jeg kan lide det.”

  Om konceptet Writers Round
  Til Nashville Nights ’writers round’ er der tre eller fire sangskrivere på scenen ad gangen. De spiller et antal runder, hvor de i hver runde skiftes til at spille en af deres sange og fortælle om, hvordan de er blevet til.

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i