Vinterjazz

 • Billetter Tilkøb
 • Fløjten var muligvis et af urtidens første instrumenter. Ved hjælp af luft og et rør skabte man de første toner og den første musik. I dag findes fløjten i utallige udgaver og variationer. Sammen med bigbandet Blood Sweat Drum + Bass udforsker Randers Kammerorkester bambusfløjtens ekstraordinære potentiale i sammenspil med de to orkestre i en række nye værker og arrangementer komponeret af Jens Chr. Chappe Jensen, der er leder af bigbandet.

  Randers Kammerorkester og Blood Sweat Drum + Bass har tidligere samarbejdet om bl.a. indspilning af cd’en ‘Concierto de Sheherazade’, der blev kåret som årets anden bedste jazzudgivelse af JazzSpecials kritikere i 2015. Kritikerne skrev bl.a: ”Et stærkt album der ikke kan anbefales nok. Sæt dig ned. Skru op for anlægget. Tag på rejse. Du vil ikke hjem igen.”

  Denne gang optræder de to orkestre sammen med Moslem Rahal på ney – en etnisk fløjte – Maher Mahmoud på oud – et etnisk strengeinstrument – Shashank Subramanyam på indisk fløjte og og Parupalli Phalgun på indisk percussion. Jens Chr. Chappe Jensen står for den musikalske ledelse.

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i