Rhythm of the Dance – 25-års jubilæumsshow

 • Billetter Tilkøb
 • Der venter en eventyrlig tidsrejse op gennem Irlands historie udtrykt gennem irsk dans og live keltisk musik, når The National Dance Company of Ireland besøger Værket på deres verdensomspændende jubilæumsturné.

  Fra de gamle myter og legender til den moderne og urbane nutid danser den prisvindende trup sig vej gennem den irske historie fra den oprindelige irske dans og frem til den nye moderne. Det er et magisk danseshow, hvor de bedste musikere og sangere fremfører den keltiske musik fortryllende, imens smuk lyssætning og flotte kostumer sørger for prikken over i’et.

  De prisvindende danserne stjæler det meste af billedet og publikums gunst, og akkompagneres af de bedste live musikere og sangere. Det er uden sammenligning magisk, når de på tælling forbliver i formation og til perfektionisme koreograferet, flytter fødderne ens, eminent, hurtigt og præcist. Musikerne mestrer mange forskellige instrumenter, heriblandt forskellige fløjter, guitar og trommer. Udover at akkompagnere danserne, indtager de selv hele scenen og fremfører den keltiske musik helt fortryllende.

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i