Andrew Lloyd Webber Galla

 • Billetter Tilkøb
 • Kom med på en musicalrejse fyldt med velkendte toner, farverige kostumer og formidabelt lysshow, der ærer en af de største musicalkomponister i nyere tid.

  Er du vild med musicals? Så bliver du vild med ’Andrew Lloyd Webber Galla’, hvor den kendte musicalkomponist Andrew Lloyd Webbers brillante musik fortolkes live af stort og imponerende orkester.

  Oplev uddrag af flere af komponistens mesterværker, såsom ‘The Phantom of the Opera’, ‘Cats’, ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Evita’, ‘Sunset Boulevard’, ‘Starlight Express’, ‘Aspects of Love’, ‘Love Never Dies’, ‘Song and Dance’ og ‘Requiem’.

  En række internationalt anerkendte solister med ekstraordinære stemmer og et syngende og dansende ensemble tager publikum med på en følelsesladet rutsjebanetur: Kærlighed, forførelse, romance, humor, vrede, grådighed, mod, håb og inspiration.

  Webbers arbejde er fyldt med et overflødighedshorn af menneskelige følelser, og hans musik har rørt ved publikums hjerter over hele verden. Og ’Andrew Lloyd Webber Galla’ samler alle disse følelser i ét show.

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i