WE WILL ROCK YOU

 • Billetter Tilkøb
 • Verdens mest succesfulde rockmusical kommer til Værket i en helt ny og spektakulær opsætning fuld af alle de store Queen-hits!  

  Glæd dig til at opleve en helt ny og unik dansk version af den legendariske Queen-musical ’WE WILL ROCK YOU’, der sprænger teatrets rammer og tager publikum på en musikalsk tour de force ind i Queens forunderlige verden – med et overdådigt visuelt setup og nogle af landets bedste sangere, der offentliggøres senere på året.

  Forestillingen byder på alle Queens kæmpehits som ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Don’t Stop Me Now’, ‘I Want To Break Free’, ‘Another One Bites the Dust’, ‘Fat Bottomed Girls’, ‘Crazy Little Thing Called Love’, ‘We Are The Champions’ – og mange, mange flere.

  Teaterkoncert-konceptets ophavsmand, Nikolaj Cederholm, er instruktør, mens Line Knutzon, en af Danmarks sjoveste og mest rutinerede dramatikere, står for at oversætte og gendigte Ben Eltons forrygende manuskript.

  Early bird-rabat
  Køber du billet inden 28. maj 2024 sparer du op til 50 % på din billet!


  FRONT ROWS – WE WILL ROCK YOU-VIP PAKKE 
  En lækker VIP-pakke for dig, som vil opleve forestillingen helt tæt på. 

  Pakken indeholder: 

  • En siddeplads i dyreste billetkategori på de første tre rækker
  • Et WE WILL ROCK YOU-showprogram
  • En WE WILL ROCK YOU-mulepose
  • Et WE WILL ROCK YOU-VIP-laminat 
  • Fri garderobe 
  • Check-in med vores VIP-personale

  (Bemærk venligst, at der ikke er early bird-rabat på VIP-pakken)


  Handlingen
  I en fjern fremtid på planeten MALL er globaliseringen total. Befolkningen hører det samme musik, går i det samme tøj og tænker de samme ensrettede tanker. Musikken leveres udelukkende af boybands og girlbands, og deres pophits er planlagt år i forvejen. Intet er overladt til tilfældighederne, og man bliver hurtigt stemplet som en farlig rebel, hvis man stikker ud fra mængden.

  Alle musikinstrumenter er forbudt, og forbuddet håndhæves strengt af det almægtige Globalsoft-firma og dets leder, Killer Queen. Men under overfladen vokser modstanden blandt rebellerne, de såkaldte Bohemer, der kæmper for frihed og genoplivningen af rockens tidsalder. To unge rebeller, Scaramouche og Galileo Figaro, slutter sig til Bohemerne, og sammen drager de ud på en mission for at finde den rockmusik, som er forsvundet, og for at genopfinde kreativiteten og friheden til at være anderledes.

  Stærke kræfter bag scenen
  Til iscenesættelsen af WE WILL ROCK YOU har Lion Musicals allieret sig med Nikolaj Cederholm, som gang på gang har modtaget både anmeldernes roser og publikums jubel. Nikolaj Cederholm har defineret genren teaterkoncert i Danmark, og er foregangsmand for at sætte rock- og popmusik på teaterscenen i fantastiske opsætninger, hvor det visuelle og musikalske går op i en højere enhed.

  Cederholm står bag anmelderroste opsætninger såsom ’Teaterkoncert Gasolin’, ’Teaterkoncert Come Together’, ’Teaterkoncert Beach Boys’, ’Teaterkoncert Bob Dylan’ og ’Teaterkoncert Mozart’ samt musicals som ’Terkel – The Motherfårking Musical’ og senest ’Natasja’ i Operaen i København. Han har sprængt alle rammer og konventioner i teatret gennem mere end 40 år, og hans arbejde med WE WILL ROCK YOU bliver ingen undtagelse.

  Bag det danske manuskript til WE WILL ROCK YOU står Line Knutzon, en af Danmarks sjoveste dramatikere, som nu skal give sit humoristiske og danske særpræg til Ben Eltons nye manuskript, der byder på endnu flere grin, endnu bedre jokes samt en ekstra dråbe alvor. Igennem de seneste 30 år har Line Knutzon slået sit navn fast som en af vores mest originale dramatikere, og er især kendt for forestillinger som ’Først bli’r man jo født’, ’Snart kommer tiden’, ’Guitaristerne’, ’Håndværkerne’ og ’Livstidsgæsterne’. Line Knutzon trådte for nylig ind i musicalverdenen med den aktuelle succesforestilling ’Askepot – The Musical’.

  Med sig har han koreograf Nellie Bethel. Nellie har de seneste 15 år boet i og arbejdet fra Los Angeles og Las Vegas, og veksler mellem at arbejde med dansk teater og tv og udenlandske stjerner som Jennifer Lopez, Rihanna, Kylie Minoque, Alicia Keys, Beyoncé, Kanye West, Fergie m.fl. Hun arbejder desuden på nogle af verdens største TV-shows, herunder The Oscars, MTV Video Music Awards, Grammy Awards og X-Factor (UK, US og DK) samt en lang række musikvideoer og reklamefilm. For Lion Musicals har Nellie tidligere stået for koreografien til Pretty Woman – The Musical og senest Askepot – The Musical.

  Scenograf Benjamin La Cour er også en del af det kreative hold bag forestillingen. Benjamin La Cour kan trække på mange års erfaring, hvor han har skabt utallige eventyrlige scenografier til blandt andet ’Klokkeren fra Notre Dame’, ’The Bodyguard – The Musical’, ’Den Skaldede Frisør’, ’Pretty Woman – The Musical’, ’Cabaret’ og senest ’Askepot – The Musical’.

  Hvem der skal indtage scenen i WE WILL ROCK YOU bliver først offentliggjort senere på året, men ambitionerne er tårnhøje til et talentfuldt cast, der skal bestå af nogle af landets bedste rocksangere, musicalperformere, skuespillere og dansere.

  Den nye danske version af WE WILL ROCK YOU får premiere i 2025, hvor man også kan fejre 50- års jubilæum for Queen-hittet over dem alle, Bohemian Rhapsody.

  Det kreative hold
  Instruktør: Nikolaj Cederholm
  Manuskript: Line Knutzon
  Scenograf: Benjamin La Cour
  Koreograf: Nellie Bethel
  Kreativ Executive Producent: Thomas Langkjær
  Produktionsselskab: Lion Musicals i samarbejde med Live Nation

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
  • Datoer

  • Scene og tid

   Store Sal (flere spilletider)

   Dørene åbner en halv time før start

  • Billetpriser

   300 - 1.195 kr.

  • Opstilling

   Nummererede siddepladser

  • Arrangør

   Lion Musicals i samarbejde med Værket

  • Rabatter

   Særpris for børn og unge under 25 år

  • Ekstra info

   • Anbefalet alder: fra 11 år
   • Børn- og ungerabat på 70 kr. pr. billet (gælder ikke VIP-pakken)

   Find mere info om Værket, billetsalg og dit besøg her

  Måske er du også interesseret i