Tim Christensen

 • Billetter Tilkøb
 • Tim Christensen giver nyt liv til sit mest populære soloalbum ’Honeyburst’ og andre klassikere fra solokarrieren, når han for første gang i 10 år giver koncert i eget navn i selskab med et håndplukket band.

  Vær med, når Tim Christensen indtager Ridehuset i anledning af 20-året for udgivelsen af albummet ’Honeyburst’, der blandt andet bød på de store hits ’Whispering At The Top Of My Lungs, ’How Far You Go’, ‘Jump The Gun’, ’Surfing The Surface’ og ikke mindst balladen ’Right Next To The Right One’.

  “‘Honeyburst’ er både min mest populære udgivelse, og min egen personlige favorit, så albummets 20-års jubilæum er for mig en smuk anledning til at genbesøge det sammen med et publikum og samtidig lægge ny energi og dedikation i min solokarriere,” fortæller Tim Christensen, der siden gendannelsen af Dizzy Mizz Lizzy i 2014 primært har fokuseret på sin rolle som forsanger og komponist i den folkekære rocktrio.

  Det er nogle af landets bedste musikere, Tim Christensen tager med sig på scenen, når han spiller sit prisvindende album ’Honeyburst’ i sin helhed krydret med diverse højdepunkter fra solokarrieren. Guitarist Lars Skjærbæk har været hans faste sidekick gennem hele solokarrieren, imens Anders Stig Møller har turneret med Dizzy Mizz Lizzy i nyere tid som keyboardspiller. Og over for disse to står et par relativt ubeskrevne blade, nemlig bassisten Morten Ogstrup Nielsen (Town Portal, Tvivler, m.fl.) og trommeslageren Søren Høi (Michael Ellis, m.fl.).
  Rytmegruppen kommer fra undergrundsmiljøet og spiller i bands, jeg selv er stor fan af, og jeg beundrer dem begge og har længe haft lyst til at arbejde sammen med dem,” fortæller Tim Christensen om valget af de to mathrock-musikere. “Samtidig glæder jeg mig meget til at se, hvad der sker med det gamle materiale, når vi fem – med hver vores baggrund – sammen skal give det nyt liv.

  Vi glæder os virkelig også til, hvad der uden tvivl bliver et brag af en jubilæumskoncert – så gør dig klar til at stå ’Right Next To The Right One’ i Ridehuset, og ikke hviske, men SKRÅLE med på alle sangene ’At The Top Of Your Lungs’!

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i