Stine Bramsen duo m. Kajsa Vala

 • Billetter Tilkøb
 • Oplev Stine Bramsen helt intimt og tæt på sammen med en af landets bedste guitarister, Kajsa Vala, når de som akustisk duo giver koncert på Turbinen.

  Oven på en række store koncerter med band i 2022 og 2023 har Stine Bramsen og Kajsa Vala besluttet sig for at tage rundt og spille bare de to, helt akustisk og helt alene. De kommer til at spille en række af Stines egne sange, men der bliver også plads til en helt ny sang eller to, en fortolkning fra Alphabeat-kataloget samt et par andre overraskelser.

  Turbinens musikansvarlige Michael ser meget frem til koncerten:

  ”Denne her duokonstellation havde jeg ikke lige set komme. Men det er jo totalt match made in music heaven, når überseje Stine Bramsen slår sig sammen med kæmpetalentet Kajsa Vala. Det kommer til at slå gnister på Turbinen til maj, når musikaliteten driver ned ad væggene om kap med overskud og stærke sange. Jeg glæder mig!”

  Stine udtaler selv om den kommende koncert:

  ”På min sidste tour skruede jeg ned for bandstørrelsen og op for intimiteten med publikum. Det kom der noget virkeligt godt og ærligt ud af synes jeg, og Kajsa og jeg kunne mærke, vi fik lyst til at undersøge det nærmere. En spirende lyst til at tage ud og spille bare os to, fordi vi har en ret unik harmoni mellem os både musikalsk og menneskeligt. Jeg har også fået mod på at snakke lidt mere mellem sangene og vise lidt flere sider af mig selv og jeg synes samarbejdet med Kajsa skaber den fineste ramme til netop det – og jeg glæder mig helt vildt!”

   Kajsa Vala er kunstner i egen ret og har udgivet tre albums, siden hun debuterede i 2016. Hun er uddannet på konservatoriet og har boet og arbejdet som sangskriver i Nashville. Hun er selv en sanselig vokalist og en guitarist, der virkelig mestrer sit instrument fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar.

  Senest var de to aktuelle sammen i den soulede singleudgivelse ’Sunday Morning’.

   ”Kajsa og jeg kommer til at tage røven på folk. Ja, det skal nok blive stille og fint, men det skal også nok blive energisk og opløftende. Det, at Kajsa og jeg har det så sjovt sammen som vi har, det tror jeg, publikum kommer til at mærke ret tydeligt.”

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
  • Dato

   Fredag 24. Maj 2024

  • Scene og tid

   Turbinen kl. 20.00

   Dørene åbner en time før start

  • Billetpris

   350 kr.

  • Opstilling

   Unummererede siddepladser ved nummererede caféborde

  • Forventet varighed

   ca. 1 time og 40 min. inkl. pause

  • Arrangør

   Turbinen

  • Ekstra info

   Find mere info om Værket, billetsalg og dit besøg her

  Måske er du også interesseret i