Stig Rossen Julekoncert 2024

 • Billetter (få ledige) Tilkøb
 • Det bliver bare ikke helt rigtig jul, hvis ikke Stig Rossen kommer forbi med sin yderst populære og traditionsrige julekoncert på Værket – og som i 2024 kan fejre 30-års jubilæum!

  Stig Rossens traditionsrige julekoncert er naturligvis igen at finde på Værket i 2024 med Stig i spidsen for det store hold af musikere, korsangere, gæstesolist, lyd- og lysfolk, crew og chauffører. Og denne gang kan Stig og juleholdet endda fejre ikke mindre end 30-års jubilæum!

  For 30. år i træk kan nye som gamle publikummer glæde sig til den forrygende og julestemningsfyldte koncert, hvor den musikalske kvalitet er helt i top, og hvor der traditionen tro er plads til såvel gåsehud som latter.

  Årets gæstesolist er Emmelie de Forest, som vandt det internationale Melodi Grand Prix i Malmø i 2013 med sangen ‘Only Teardrops’.

  Og er du ikke allerede i julestemning, når du indtager din plads i Store Sal, så indfinder den sig helt sikkert, når du sammen med resten af publikum har sunget med på ’Dejlig er jorden’ og har oplevet sneen dale til de sidste toner af ’Når du ser et stjerneskud’. Alting emmer af julehygge, når ilden gløder i den store pejs midt på scenen, der er udsmykket med smukt pyntede juletræer, julelys og lanterner.

  Glæd dig til en altid stemningsfuld koncertoplevelse fuld af musikalitet og julehygge – og husk at være hurtig på billetkøbstasterne, da koncerten altid er et stort julehit.

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter (få ledige) Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i