Sinne Eeg Group

 • Billetter Tilkøb
 • Den internationale jazzstjerne Sinne Eeg tager ny musik og klassikere fra bagkataloget med sig, når hun og sit faste musikalske hold giver koncert på Turbinen.

  Sammen med sin gruppe betager den internationale jazzstjerne Sinne Eeg publikum i det meste af verden med sin sikre intonation, sin stærke rytmiske sans og sin altid charmerende sceneoptræden. Sinne er en mesterlig fortolker af den amerikanske sangskat, men i hendes koncerter kommer også den mørkebløde, skandinaviske melankoli til udtryk. Det høres blandt andet i hendes kompositioner på det nye album, som hun udgiver sammen med sit faste hold, Sinne Eeg Group, men fornemmes også i klassikerne fra bagkataloget. Sinne Eeg har en sjælden indlevelsesevne og er ikke bange for at tage chancer på scenen, hvilket man oplever i en frydefuld extravaganza i både fraseringer og de overlegne scat-improvisationer.

  Om den kommende koncert med Sinne Eeg Group siger Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez:

  ”Som årene går, bliver jeg mere og mere glad for jazz. I alle afskygninger. Og herhjemme er Sinne Eeg indiskutabelt en af de stærkeste jazz-stemmer, vi har. Jeg glæder mig virkelig til at opleve hende og formidable Sinne Eeg Group gøre det, de gør bedst: levere varmblodet amerikansk jazz med det strejf af nordisk blå melankoli, som de talentfulde kollegaer i personlige favoritter som Hvalfugl, Little North og Svaneborg/Kardyb også mestrer.”

  Sinne Eeg Group består af Skandinaviens største jazzmusikere, og sammen rammer kvartetten et internationalt og tårnhøjt niveau. Og med gruppens legendariske, gode humør er den fuldendte koncertoplevelse sikret!

  Lineup
  Sinne Eeg (vokal)
  Jacob Christoffersen (piano)
  Lennart Ginman (bas)
  Morten Lund (trommer)

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i