Sebastian Wolff

 • Billetter Tilkøb
 • Glæd dig til en uforlignelig aften, når Kellermensch-frontmand Sebastian Wolff spiller helt nye sange og fortolker numre fra Kellermensch samt særligt udvalgte numre fra kunstnere, han respekterer højt.

  Når ikke Sebastian Wolff har travlt med at fortrylle lyttere og publikum i front for mægtige Kellermensch, skriver han sange. Og han skriver mange af dem. Så mange, at dem vi får at høre i Kellermensch-regi, kun er toppen af isbjerget.

  Nu er der imidlertid mulighed for at komme med ned i skrivebordsskuffen, når Sebastian løfter sløret for nogle af de sange, der ikke har fundet vej til Kellermensch. I løbet af aftenen vil han også spille sange fra de tre Kellermensch-albums i nye fortolkninger og sange af andre kunstnere, der har gjort et særligt indtryk.
  Sebastian har et håndplukket hold af musikere med til at pakke sangene ind i det helt rigtige udtryk.

  Kellermensch har turneret i det meste af Europa og høstet en masse ros fra publikum og anmeldere. Med både bandets andet album ’Goliath’ og tredje album ’Capitulism’ bevægede han sig, som sangskriver, tættere ind på kroppen med sange som er smertefulde og personlige fortællinger. Fortællinger, som har medvirket til at åbne sangene op for et markant bredere publikum – et publikum, der på naturlig vis spænder fra Copenhell til Tønder Festival.

  Kellermensch lever stadig i bedste velgående, og hen over det sene efterår 2023 kommer Sebastian Wolff til at dele sit nye materiale i audio/visual-format på YouTube og sine SoMe-platforme.

  Om det snarlige besøg af Sebastian Wolff siger Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez:

  “Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg lige siden, jeg begyndte på Turbinen, har haft en drøm om at præsentere Sebastian Wolff i eget navn.

  Vi har indtil videre haft fornøjelsen af to intense magtdemonstrationer med Kellermensch, og nu er turen kommet til, at Sebastian får lov at vise Turbinens kvalitetsbevidste publikum, hvad han ellers kan trække ud af ærmerne.

  Jeg har haft glæden af at opleve ham solo i andre sammenhænge, og manden gemmer på en bugnende skattekiste af sange, der ikke har fundet vej til Kellermensch. Endnu. Og dertil er manden en eminent fortolker af andres numre, som han gør til helt sine egne. Det bliver på alle måder en aften ud over det sædvanlige med nerve og nærvær.”

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i