Queen Machine & Danmarks Underholdningsorkester

 • Billetter (få ledige) Tilkøb
 • Glæd dig til at opleve ikonisk stadionrock i nye symfoniske versioner, når Queen Machine og Danmarks Underholdningsorkester forener kræfterne til en helt særlig koncertoplevelse.

  Queen Machine og Danmarks Underholdningsorkester går i 2024 sammen om at tage de ikoniske musikalske værker som ’The Show Must Go On’, ’Bohemian Rhapsody’ og ’We Are The Champions’ under kærlig behandling og fortolkning, når de bygger symfonisk bro mellem Queens udødelige hits og Underholdningsorkestrets smukke harmonier og klange.

  Queen Machine er en kæmpe fejring af Queens spektakulære univers – fra de storladne megahits over de følelsesladede ballader. Bandet har i mere end et årti begejstret publikum i både ind- og udland med et kompromisløst Queen-show med en imponerende produktion samt et autentisk og dedikeret sceneshow.

  I 2024 hæver de showet til et nyt og tidligere uset niveau, når de sammen med Danmarks Underholdningsorkester kombinerer den ikoniske stadionrock med den symfoniske musiks storhed. Lysten til at bevæge sig langt uden for den klassiske musiks komfortzone er en integreret del af Danmarks Underholdningsorkesters DNA, og som tidligere har kunne opleves på Værket i skøn forening med både Carpark North, Poul Krebs og tv·2.

  Senest Queen Machine spillede på Værket var det til en fuldstændig udsolgt koncert på Amfiscenen i august 2023. Var du en af de mange, der ikke nåede at købe billet dengang? Så er det bare med at få fingrene i billetter til denne koncert, der med garanti bliver en helt enestående og medrivende koncertoplevelse.

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter (få ledige) Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i