Psyched Up Janis

 • Billetter Tilkøb
 • Vær med, når Psyched Up Janis tager på 30-års jubilæumstour til deres yndlingsbyer, hvor de naturligvis besøger Turbinen – let’s rock!

  De to grundlæggere af bandet Psyched Up Janis, Sune Rose Wagner og Jakob Krogh Jørgensen, drager på 30-års jubilæums tour i foråret 2024 til deres danske yndlingsbyer at spille i. Med sig tager de Jesper ’Yebo’ Reginal, der har spillet i bandet siden 1996 og har medvirket på det anmelderroste studiealbum, ’Beats Me’, og det ligeledes anmelderroste livealbum ’The Quiet Album’.

  Psyched Up Janis slog sig fast som et af Danmarks bedste livebands i 90’erne, hvor de nåede et hav af koncerter i Danmark, resten af Europa og USA. De spillede på legendariske steder i USA som CBGB´s (New York), The Troubadour (L.A.) og Bottom of the Hill (San Francisco). De har desuden været på flere turnéer i Norden og Europa – og er derudover et af de eneste bands nogensinde, der har spillet på Roskilde Festival seks år i træk (1994-1999).

  Så den er god nok, når vi siger, at det er intet mindre end legender i den nyere danske rockhistorie, du kan opleve i april 2024 på Turbinen. Kom og vær med, så er du en ’Special One’ – og ’I Think You Suck’ hvis ikke du kommer, når ’The Stars Are Out’ og synger med på sange som ’I Died In My Teens’, ’Strange Pier’ og ’New 5’!

  Om det glædelige gensyn med Psyched Up Janis siger Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez:

  ”Få danske bands har betydet så meget for mig som Psyched Up Janis. De var det primære soundtrack til mine formative teenageår, og modsat flere af de andre bands, der fik lov at ledsage fester, teenagefrustrationer og kærestesorger dengang, holder musikken stadig 100%. Og ’Lost Out There’ er stadig i hård konkurrence med ’Where the Lights Won’t Shine’ om at være en af de bedste sange, der nogensinde er skrevet af en dansk sangskriverpen.

  Psyched Up Janis var en af de allerførste koncerter, jeg købte billet til, og få år senere græd jeg salte, alkoholinficerede tårer til deres afskedskoncert på Roskilde i ’99. Heldigvis viste det sig jo ikke at være uigenkaldeligt slut. De to gode herrer har været samlet igen over flere omgange, og således også her i foråret 2024, hvor vi får fornøjelsen af dem for fuld eksplosiv udblæsning.”

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i