Oysterband

 • Billetter Tilkøb
 • Oysterband er en moderne folk-baseret britisk gruppe, der spiller levende folk-rock, men ikke traditionel engelsk folkemusik i den forstand, men kærligheden til rødderne skinner dog stadig igennem med integritet, masser af indlevelse og lidenskab, og menneskelige følelser. Folk, rock, uanset hvad vi kalder det, er det god musik!

  Oysterband har opbygget et stort hengivent publikum i Danmark gennem mange besøg siden starten i 1976. Fuldt fortjent. De rammer dig første gang, du hører dem, og senere glædes du over gensynet. Traditionelle sange blandet med egne, måske politiske, sange fra flere af gruppens medlemmer. Bandet opstod i og omkring Canterbury, hvor nogle af medlemmerne studerede. I 80’ernes England med fokus på rock og postpunk var det svært at placere Oysterband, og det var ikke særlig hipt at være et folk-band. Men musikken trak alligevel et publikum til, og de blev siden beskrevet som nogle af grundlæggerne af den engelske folkrock.

  Sammen med June Tabor har de bl.a. gjort rent bord ved BBC Folk Awards 2012, og vundet alle de fire kategorier, de var nomineret i, deriblandt den prestigefyldte ’Best Album’ med albummet ’Ragged Kingdom’. Så de er “still going strong”. En koncert med Oysterband er en stærk og dynamisk oplevelse. De er kendt for at levere varen plus lidt til! Deres koncerter er meget sammenlignelige med den skotske gruppe Runrig. Så der venter publikum en medrivende og intens musikoplevelse.

  Oysterband har udgivet 22 studie- og 5 livealbums samt et opsamlingsalbum. Hertil kommer over hundrede bidrag til kompilationer med andre kunstnere.


  Ved at blive medlem af Folkemusik i Randers kan du spare 50,- på hver billet, du køber til et FiR-arrangement. (Max 4 billetter pr. koncert pr. medlem).

  Du kan købe medlemskortet her

  Læs mere om Folkemusik i Randers: https://www.folkemusikiranders.dk/

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i