Malte Ebert – Gennemsnitsdansker

 • Billetter (få ledige) Tilkøb
 • Den talentfulde musiker med den finurlige hjerne, Malte Ebert, er klar med et nyt musikalsk show, ‘Gennemsnitsdansker’, der er et skønt miks af musik, skuespil og gode historier.

  Malte Ebert er indbegrebet af selvironi og uforudsigelighed kombineret med et gudsbenådet talent for at skrive og synge sange. Han slog massivt igennem som først Gulddreng i 2016 og siden i eget navn med utallige #1-singler, platinplader og mere end 300 millioner streamingafspilninger på cv’et.

  I foråret 2023 prøvede han noget nyt. Han optrådte med showet ’Mellem Himmel & Jord’, der var et anderledes musikalsk show med de allerbedste af hans popsange, men som også trak på genrer som comedy, talkshows og sitcoms, og som GAFFA blandt andet kaldte for ”mærkværdigt, sjovt, absurd og musikalsk godt og solidt”.

  Og Malte Eberts finurlige hjerne har ikke stået stille siden. Derfor er han i 2024 klar med et helt nyt show, ’Gennemsnitsdansker’, hvor han igen blander sine talenter indenfor skuespil, musik og historiefortælling – og denne gang er det os alle sammen, der kommer under luppen.

  På spørgsmålet om, hvorfor det lige er gennemsnitsdanskeren, der skal under luppen, svarer han blandt andet:

   ”Udover den massive kærlighed jeg fik med på touren sidste år, så fik jeg også hug af kultureliten for, om jeg ville være seriøs musiker, der blev spillet i radioen, eller en gøgler, der stod på de skrå brædder, men jeg føler mig faktisk enormt privilegeret over at være et sted, hvor jeg både kan give publikum noget at grine af og blive rørt over.

  Jeg føler, at jeg hviler i alt, hvad jeg rummer og de forskellige tangenter, jeg har. Men det gav mig også en masse tanker på, hvem vi er som mennesker, og hvem vi stræber efter at være. Og det fik mig virkelig til at tænke, at det mest interessante menneske måske netop er gennemsnitsdanskeren? Vi har alle sammen gode historier og er samtidig ”bare” en del af en statistik. Det synes jeg, der er noget spændende ved!”

  Han fortæller videre, at han lærte en masse af processen med at skrive, øve og fremføre sit forrige show, og nu kribler det i fingrene for at bruge alt det, han har lært, i et helt nyt show. Et show han lover, der bliver lidt sjovere, lidt vildere og fyldt med overraskelser!

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter (få ledige) Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i