KrebsFalch – Tomandstur

 • Venteliste Tilkøb
 • Det musikalske fabeldyr KrebsFalch drager atter ud på en akustisk duo-tur med masser af varme, humor og en imponerende sætliste af sange, der har sat deres præg på danskernes hverdag de sidste 4-5 årtier!

  Otte år efter duoens sidste startskud kalder KrebsFalch aka Poul Krebs og Michael Falch hinanden tilbage. Tiden er inde til en ny akustisk duo-tur, hvor brødrene lader den helt særlige ånd, der altid opstår imellem dem, få frit løb bare de to på scenen.

  ’Tomandshånd’ var titlen på det album, der for 8 år siden blev skabt i et samarbejde mellem to af landets mest respekterede sangskrivere igennem årtier, vennerne Poul Krebs og Michael Falch, der med glimt i øjet kalder hinanden for ’brødre’. Dengang blev de hurtigt i medierne døbt ’drømmeduoen’ og drog på en lang, lykkelig turné sammen, først med deres fælles band og derefter som akustisk duo.

  Efter det fælles eventyr vendte de så tilbage til deres respektive solokarrierer, hvor de begge har oplevet stor bevågenhed omkring nye projekter. Falch bl.a. med triumfturen med MALURT og bestseller-erindringsbogen ’Under månen’, og Krebs med det vellykkede album ’Sange til natten’ og senest med den udsolgte og stærkt anmelderroste turné ’25 album/25 byer’.

  KrebsFalch skyder deres nye eventyr i gang med en single, der både kigger tilbage på udfordrende år og inviterer nyt håb ind. ’Kalder drømmene tilbage’ er titlen på nummeret, der rammer radiostationer og streamingtjenester fredag den 18. august 2023.

  Poul Krebs udtaler om den nye runde KrebsFalch:

  “Det hedder sig jo, at der skal gå mindst 7 år mellem hvert eventyr, og vi har da været lidt igennem hver især, siden vi sidst stod der sammen. Nu gør vi det igen, og jeg glæder mig voldsomt til en tur mere i ringen med min ’lillebror’ og yndlingssparringspartner. De år, der er gået, siden vi sidst stod der sammen, har kun gjort forventningen større, og forhåbentlig vel også behovet for, at vi samler os lidt på alle planer – der er jo så rigeligt, der skiller os ad.

  Selv om det er en akustisk tur kun med os to, vores stemmer og guitarer, er det altid elektrisk at spille med Michael og hans smittende gode energi.”

  Michael Falch tilføjer:

  “Det er noget særligt, når man i en relation til en ven og kollega kan føle sig som en fisk i vandet. Sammen med broder Poul har jeg det sådan. Det akavede og frygtsomme forsvinder, og der er intet, jeg er bange for at sige i hans selskab, på scenen eller udenfor. Det er sådan en speciel frihedsfølelse, jeg får, i hans selskab. 

  Når vi er afsted sammen, er det slående, hvor forskellige gemytter vi er, og alligevel har vi så enormt meget fællesskab i vores tanker, passion og interesser. Vi får noget særligt frem i hinanden, og det skal blive en fest at dyrke det igen på scenerne til foråret.”

  Læs mere

  Læs mindre

 • Venteliste Tilkøb
  • Dato

   Fredag 12. April 2024

  • Scene og tid

   Store Sal kl. 20.00

   Dørene åbner en halv time før start

  • Billetpriser

   380 - 480 kr.

  • Opstilling

   Nummererede siddepladser

  • Forventet varighed

   ca. 1 time og 50 min. inkl. pause

  • Arrangør

   Værket

  • Ekstra info

   Find mere info om Værket, billetsalg og dit besøg her

  Måske er du også interesseret i