Hjalmer

 • Billetter Tilkøb
 • Oplev Hjalmer i sit rette element, når han træder op på Turbinens scene med sit trofaste band og ny musik i ryggen.

  Den folkekære musiker Hjalmer vedbliver med at tage Danmark med storm med sin inderlige musik, præget af temaer om kærlighed og det at blive voksen. Siden sin debut i 2017 har Hjalmer med sit store hjerte, sin forfriskende umiddelbarhed og sin klokkeklare passion for musikken sat sit præg på den nyere danske musik.  På rekordtid fik Hjalmer markeret sig med debutsinglen ’Hvis Du Går’ og sidenhen med albummet ’Midt I En Drøm Eller Noget Der Ligner’, der høstede hele fire GAFFA-priser i 2020 – bl.a. som Årets Danske Solist for andet år i træk.

  Hans seneste album, ’Alt Bliver Godt’ (2022) er et vidnesbyrd om hans bemærkelsesværdige musikalske rejse. Det er en afspejling af hans liv, en historie om at finde vej fra mørket tilbage til lyset og en udforskning af livets op- og nedture.

  Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez, siger om koncerten:

  ”Der er ikke mange som Hjalmer derude. Ikke nok med, at han er en vidunderlig pop-smed, der ryster vedkommende sange ud af ærmet, så er han top-charmerende, nede på jorden og sympatisk. Han har en enestående evne til at få det til at føles som om, han synger kun til dig, selvom du står i en proppet sal. Det er også derfor, han bliver ved med at fylde Turbinen, når han er i byen, og vi glæder os hver gang.”

  Det seneste år er brugt på at skrive ny musik, som udgives fra starten af 2024. Med et nyt album på vej er Hjalmer klar til at indtage de danske spillesteder med sine stærke melodier og energiske liveoptrædener, når han drager på en længeventet turné i efteråret 2024.

  Om den kommende tour udtaler Hjalmer:

  ”Jeg glæder mig helt sindssygt til at komme ud og spille igen. Når vi rammer oktober 2024, er det 2,5 år siden, at jeg sidst har stået på de indendørs scener, og jeg har savnet det helt vildt! Det er i de rum den største magi opstår mellem os på scenen og folk i salene. Med mig har jeg mine trofaste drenge i bandet igennem 5 år, og vi glæder os til at mærke suset sammen med jer og forhåbentligt skabe en aften, ingen af os glemmer foreløbigt.”

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i