Eight Days A Week

 • Billetter Tilkøb
 • Efterspurgte Eight Days A Week vender stærkt tilbage til Turbinen med deres sprællevende og medrivende fortolkninger af Beatles’ legendariske sange.

  Spontan fællessang, store grin og gåsehud er på menuen, når Eight Days A Week endelig går på scenen igen hos Turbinen med deres medrivende og overraskende fortolkninger af de store Beatles-hits.

  Det er det veloplagte bands selverklærede formål, at publikum skal svæve mellem de velkendte melodier og tekster og charmeres ind i det univers Eight Days A Week fremtryller med lige dele legesyge og respekt for arvesølvet.

  Du kan blandt andet glæde dig til smukke, raffinerede og overraskende fortolkninger af ’She Loves You’, ’With A Little Help From My Friends’, ’Hey Jude’, ’Yellow Submarine’ og ’Here Comes The Sun’, der alle får et nyt liv.

  Koncerten bindes desuden sammen med sjove og rørende kærlighedsfortællinger, henførende kor, bjergtagende violinspil, et gyngende beat og en rå bluesy el-guitar.

  Om den kommende koncert siger Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez:

  “De, der var til stede, da Eight Days A Week på en tidlig torsdag eftermiddag i juni 2022 fik Turbinens tag til at lette af ren og skær glæde og begejstring, ved hvad jeg snakker om, når jeg kalder det charmerende ensembles levende favntag med Beatles’ legendariske bagkatalog for et udstyrsstykke. Med stor respekt for – og kærlighed til – The Fab Fours store sange tilføjer Eight Days A Week numrene deres helt eget strejf, der gør det til en oplevelse i meget mere end nostalgiens tegn. Det er sprællevende, og spilleglæden driver ned ad væggene. Så ”come together” og få en stærk start på sommeren – små 60 år efter Paul, John, George og Ringo var forbi Danmark i juni 1964.”

  Eight Days A Week består af
  Jens Jepsen – sang og guitar
  Alexander Kraglund – violiner og mundharpe
  Palle Klok – guitar og kor
  Jacob Chano Lundby – kasse, æg, raslere og kor

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
  • Datoer

   Lørdag 1. Juni 2024

  • Scene og tid

   Turbinen (flere spilletider)

   Dørene åbner en time før start

  • Billetpris

   270 kr.

  • Opstilling

   Unummererede siddepladser ved nummererede caféborde

  • Arrangør

   Turbinen

  • Ekstra info

   Find mere info om Værket, billetsalg og dit besøg her

  Måske er du også interesseret i