eee gee

 • Billetter Tilkøb
 • Fremadstormende Emma Grankvist, aka eee gee, tager sine anmelderroste sange med til en fabelagtig koncertaften – fang hende på Turbinen, før Orange Scene og Parken kalder!

  Sanger og sangskriver Emma Grankvist har støt og roligt overmandet den ene anmelder efter den andens musikhjerte – og ikke mindst publikums – siden hun i 2021 begyndte at udgive musik under navnet eee gee. Hendes debutalbum ‘Winning’ fra 2022 kastede adskillige anmelderroser af sig, og samme år blev hun nomineret til P3 Talent-prisen. Nu er Emma Grankvist ude med sit nye album ‘SHE-REX’, der blandt andet har høstet 6 stjerner i GAFFA og 5 hjerter i Politiken – og om albummet siger hun selv:

  “Det handler om at sætte scenen og tonen fra starten. Jeg er en håbløs romantiker, jeg kæmper for kærligheden og nogle gange taber jeg – men jeg overlever altid. Rex er latinsk for konge, så SHE-REX må være en dronning, eller en kvindelig konge. Og så associerer ordet til voldsom og aggressiv adfærd som en T-Rex, den mest frygtede dinosaur af dem alle, så på den måde bliver SHE-REX en ramme, der giver mig plads til både at være sårbar, romantisk, stærk, vred, angst, modig, introvert, ekspressiv – alle følelser og sider af mig.”

  Om den kommende koncert med eee gee siger Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez:

  ”Lige siden jeg havde den store fornøjelse at opleve eee gee på SPOT Festival 2022, har jeg gået og glædet mig til at kunne præsentere hende på Turbinen. Og nu sker det endelig!
  Emma Grankvist har stemmen, sangene og formatet til ubesværet at kunne begå sig blandt de største af tidens internationale stjerner, og jeg forudser, det kun er et spørgsmål om tid, før vi er nødt til at dele hende med det store udland. I 2022 lå hun i toppen af mange mediers årslister over bedste udgivelser, og det er svært at være uenig. I år er der så kommet nyt i form af den anmelderroste to’er ’SHE-REX’, og jeg er næppe den eneste, der glæder mig til at høre de nye sange live. Fang hende på Turbinen, før Orange Scene og Parken kalder!”

  Artist Talk
  Inden koncerten kan du komme tæt på Emma Grankvist, når Turbinen inviterer til live-interview – det vi kalder Artist Talk. Giv din koncertoplevelse et ekstra lag ved at komme ind og møde mennesket bag musikken i vores hyggelige Lounge. Det koster kun en 50’er og inkluderer ovenikøbet en drink – læs meget mere her

  Mere eee gee? Så hør afsnittet med hende i DR’s podcast ‘Splittet til atomer’, hvor Emma Grankvist fortæller om, hvordan hun i 2019 var ved at kaste håndklædet i ringen, men ender med en international pladekontrakt – og ikke mindst, hvordan hittet ‘Killing It’ blev til. Lyt med her

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
  • Dato

   Torsdag 29. Februar 2024

  • Scene og tid

   Turbinen kl. 20.00

   Dørene åbner en time før start

  • Billetpriser

   110 - 220 kr.

  • Opstilling

   Ståpladser

  • Arrangør

   Turbinen

  • Rabatter

   U25: halv pris for unge under 25 år

  • Ekstra info

   • Der er Artist Talk med eee gee inden koncerten – læs mere her

   Find mere info om Værket, billetsalg og dit besøg her

  Måske er du også interesseret i