Dicte & The Diamonds

 • Billetter Tilkøb
 • Den karismatiske sanger Dicte aka ’The Queen of Cool’ fylder Turbinen med sin nye ørkensoul og klassikere fra bagkataloget.

  I snart tre årtier har komponisten, musikeren, produceren og sangeren Dicte stået i rampelysets skær på de danske musikscener. Med de skarptskårne rockkompositioner i front for bandet Her Personal Pain i de tidlige 90’ere og siden som produktiv solokunstner har hun med rette fået tilnavnet ’The Queen of Cool’ – og der er et niende studiealbum på vej, som vi alle kan gå og glæde os til.

  Førstesinglen fra det kommende album hedder ’Mobile Home’, og handler ifølge Dicte om ”at sælge hele lortet, købe et mobile home og finde fred i et paradis langt fra udgifter og trivielle forpligtelser.” På sangen har hun ladet sig inspirere af sin kærlighed til ørkenrock og 70’ernes soulmusik og ladet dem smelte sammen til det, hun kalder ’ørkensoul’.

  Om den forestående koncert med Dicte & The Diamonds siger Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez:

  “De fleste kender Dictes signatursang ‘If This is Cool’, og Dicte er netop den danske dronning af cool. Lige siden dagene med Her Personal Pain har hun kunnet sno mine øregange om sin musikalske lillefinger. Hun mestrer alt fra inderlighed til afmålt kølighed og kan tilføje en sang mere sjæl end de fleste uden at lyde som om hun anstrenger sig det mindste.”

  Artist Talk
  Inden koncerten kan du komme tæt på Dicte, når Turbinen inviterer til live-interview – det vi kalder Artist Talk. Giv din koncertoplevelse et ekstra lag ved at komme ind og møde mennesket bag musikken i vores hyggelige Lounge. Det koster kun en 50’er og inkluderer ovenikøbet en drink – læs meget mere her

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i