Carl Emil Petersen Solo

 • Venteliste Tilkøb
 • Storbypoeten Carl Emil Petersen gæster Turbinen med en solokoncert fuld af sine stærke sange – både de anmelderroste nye og de elskede fra bagkataloget, der allerede har status af nyklassikere.

  Carl Emil Petersen har siden tiden i Ulige Numre skrevet sig ind i både Højskolesangbogen og danskernes hjerter med sange, som har cementeret ham som en af sin generations største sangskrivere herhjemme. På sin kommende soloturné tager han sit seneste album ‘Skillelinjen’ med i bagagen. Et album, som Jyllands-Postens anmelder gav fem stjerner sammen med ordene “alt er båret af stærke melodier, intet er i nærheden af at være middelmådigt, her er intet fyld, på intet tidspunkt forsøger Carl Emil Petersen at spise sine følgere af med tomme kalorier. Tværtimod”.

  Til koncerten kan du glæde dig til, at Carl Emil Petersen folder sine tekster og deres fortællinger ud i mere intime rammer. Og du kommer helt tæt på, når han dykker ned i sit bemærkelsesværdige sangkatalog fra sine ti år på den danske musikscene. Et katalog der rummer helt nye sange og nyklassikere som ‘København’, ’Frit Land’ og ‘Amager Forbrænding’.

  Om den kommende koncert siger Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez:

  ”Carl Emil Petersen er en sjælden fugl på den danske musikhimmel. Han skriver vedkommende sange med melodisk tæft og tekster, der kalder på fordybelse. Og så formår han både at fyre dem af i front for et gnistrende rockband og skabe helt intime rum solo med sin guitar – med samme grad af intensitet. Denne aften på Turbinen er det soloformatet, der foldes ud, og jeg glæder mig personligt til at opleve de nye, stærke sange fra ’Skillelinjen’ helt tæt på og skåret ind til benet. Det bliver en stor efterårsaften på Turbinen!”

  Læs mere

  Læs mindre

 • Venteliste Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i