Tuvayhun – Til en såret verden

 • Billetter Tilkøb
 • Kim André Arnesen:
  Tuvayhun for kor, orkester, tre vokalsolister, ney og oud

  Midt i en usikker tid med krig, kriser og naturkatastrofer har den norske komponist Kim Arnesen skabt et rørende og gribende værk, der udfolder den skønhed, som eksisterer i verden på trods af alt. Tuvayhun er et betagende og farverigt musikalsk univers, hvor forskellige musiktraditioner fra det gamle til det nye, fra det himmelske til det jordiske og fra den vestlige til den orientalske mødes og forstærker hinanden.

  I Tuvayhun smelter det klassiske kammerensemble sammen med det ligestemmige kor, tre vokalsolister – en baryton, en mezzosopran og en drengesopran – og to orientalske instrumenter – en ney og en oud.

  Teksten i Tuvayhun bygger på Saligprisningerne i Matthæusevangeliet, der danner udgangspunkt for en nutidig poetisk refleksion over livet og verden i dag. Andrea Pellegrini og Asmus Hanke Frederiksen er de to voksne vokalsolister, Moslem Rahal og Mahar Mahmoud medvirker på ney og oud, og på korpodierne står Nordisk Vokalensemble. David Riddell dirigerer den danske førsteopførelse af Tuvayhun.

  Ang. køb af billetter via Værket samt køb i døren
  Bemærk venligst, at det efter kl. 12.00 den 11. april 2025 ikke er muligt at købe billetter til arrangementet hverken online via Værkets hjemmeside eller fysisk via Værkets Billetsalg, det er dog muligt at købe i døren, hvis der er ledige billetter.

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i