Skabelsen

 • Billetter Tilkøb
 • Joseph Haydn: Skabelsen for kor, orkester og tre vokalsolister

  I begyndelsen var ordet, men i Joseph Haydns oratorium Skabelsen for kor, orkester og tre vokalsolister er det først og fremmest tonerne og musikken, der beskriver hele universets begyndelse fra mørke til lys og fra kaos til orden. Alt sammen på kun syv dage.

  Med et raffineret brug af hele orkestrets instrumentale farvepalet skildrer Haydn, hvordan tomhed og kaos bliver til kosmos og paradisisk harmoni. Gennem værket vil publikum opleve stormen og verdens uorden før skabelsen, den blændende og lysende solopgang og lyden af fuglesang, der klinger for første gang. Skabelsen er et betagende drama, hvor Haydn samler hele sin viden og erfaring som komponist i et overvældende og storslået mesterværk.

  De tre vokalsolister er sopran Philippa Cold, tenor Valdemar Villadsen og bas Jesper Mikkelsen. På korpodierne står Sct. Pauls Cantori. David Riddell dirigerer. Koncerten er en del af Randers Kirkemusikfestival.

  Ang. køb af billetter via Værket samt køb i døren
  Bemærk venligst, at det efter kl. 14.00 den 2. oktober 2024 ikke er muligt at købe billetter til arrangementet hverken online via Værkets hjemmeside eller fysisk via Værkets Billetsalg, det er dog muligt at købe i døren, hvis der er ledige billetter.

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i