Barok jul

 • Billetter Tilkøb
 • Antonio Vivaldi:  Vinter fra De fire årstider
  Alessandro Scarlatti: Cantata pastorale per la Nativita di Nostro Signore
  J.S. Bach: Fantasi og fuga BWV 542 arr. for blæserkvintet
  Arcangelo CorellI: Julekoncerten
  J.S. Bach: Kantate nr. 51 ”Jauchzet Gott in allen Landen”

  Randers Kammerorkester spiller jule- og vintermusik fra den tid, hvor Bach skrev sit Juleoratorium og Händel komponerede Messias. Med den unge tyske sopran Marlene Metzger og den kinesiske violinist Mo Yi som solister indeholder koncerten værker som Vinteren fra Vivaldis De fire årstider og den italienske Scarlattis Pastoralkantate til Vorherres fødsel. På programmet står også Corellis Julekoncert og Bachs Kantate nr. 51 for sopran, orkester og solistisk trompet.

  Marlene Metzger voksede op som medlem af børnekoret ved Komische Oper i Berlin og studerede derefter på Universität der Künste i Berlin og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Hun er i sæson 2023-2024 en del af Det Kongelige Teaters program for unge sangere, hvor hun skal optræde i bl.a. Mozarts La clemenza di Tito og Richard Strauss’ Ariadne auf Naxos. Marlene Metzger har desuden sunget på Rheingau Musikfestival, Lucern og Bremer Musikfestspiele samt Berliner og Luxemburger Philharmonie. David Riddell dirigerer Randers Kammerorkester og Sct. Mortens Kantori.

  Ang. køb af billetter via Værket samt køb i døren
  Bemærk venligst, at det efter kl. 12.00 den 13. december 2024 ikke er muligt at købe billetter til arrangementet hverken online via Værkets hjemmeside eller fysisk via Værkets Billetsalg, det er dog muligt at købe i døren, hvis der er ledige billetter.

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i