Musikalsk Fortælling om Kim Larsen – Midt om natten tour

 • Billetter Tilkøb
 • Oplev en helt særlig aften i selskab med musikfortæller Lasse Helvig, når han fejrer 40-års jubilæet for den ikoniske danske film, ’Midt om natten’, med et koncertforedrag fuld af anekdoter om – og med – Kim Larsens udødelige sange.

  Husker du Benny og Arnolds kampe mod systemets stejle politikere, rockerne – og selvfølgelig også det store drama, når de tos venskab sættes på prøve i kærlighedens navn?

  ’Musikalsk fortælling om Kim Larsen’-foredragskoncerten tager dig rørende gennem anekdoter, livsperspektiver og ikke mindst de fantastiske sange fra ’Midt om natten’ eller ca. deromkring, som understøtter universet fra filmen og tiden i 70’erne på Christianshavn.

  Med fortællinger og musik vil du opleve samhørigheden og ikke mindst Kim Larsens dybe forbindelse til Danmark og den kollektive nationalfølelse, som han formåede at fremmane gennem sin musik og person.

  Tag dine venner og familie med og få et smukt genhør fyldt med nærvær og fællesskab, som er os givet af Kim Larsens person og sangkatalog gennem 5 årtier på tværs af generationer.

  Næsten alle shows på touren i 2023 blev udsolgt, så gå ikke glip af muligheden for at deltage i denne særlige musikalske oplevelse.

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i