Karen-Marie Lillelund – Det er ikke forbudt at grine

 • Billetter Tilkøb
 • Kom og vær med, når den populære foredragsholder Karen-Marie Lillelund besøger Værket med sit nye foredrag, der handler om, hvordan humor kan hjælpe os gennem livets kriser.

  Når livets alvor melder sig med kriser af alle afskygninger, er der altid nogen, der kommer i tvivl: ‘Er det her for alvorligt til, at vi må grine?’

  Og det er muligvis for alvorligt til, at vi kan grine af det her og nu, men det er aldrig forbudt at grine. Humor er sammen med flere andre værktøjer noget af det, der kan hjælpe os gennem både kriserne og livet i det hele taget. Karen-Marie Lillelund giver sit bud på, hvordan man rydder op i tankemylder og bekymringer, bliver mere nærværende og bedre til at holde hovedet koldt og hjertet varmt. Og husk: Det kan godt være klogt, selvom det er sjovt.

  Om Karen-Marie Lillelund
  Karen-Marie er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere. Med sin smittende livsglæde og lattermildhed og sin evne til at formidle den har hun igennem mere end 15 år bragt både ny viden, eftertanke og til sine tilhørere.

  Hun er to gange blevet kåret som Danmarks bedste foredragsholder af eventbureauet Confex og har modtaget prisen som ‘Årets Erhvervskvinde i Nordjylland’. Hun er desuden certificeret ‘Corporate speaker’ fra USA og taler også gerne på engelsk,

  Ved siden af sin foredragsvirksomhed skriver Karen-Marie klummer for Arbejdsmiljø Magasinet og bladet ”Kulør”. Hun har skrevet tre bøger med udgangspunkt i foredragene: ‘Humor i ledelse’ (Børsen), ‘Humor på arbejde’ (Gyldendal Business) og ‘Håndbog til et lattermildt liv’ (Gyldendal Business).

  Karen-Marie har gjort det til sit mål at demonstrere lattermildhedens betydning for menneskeligt samvær og kommunikation, og hvordan det faktisk ikke bare er en kliché, at alting bliver bedre og nemmere, hvis man kan le af og med sig selv og hinanden.

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i