HJÆLP jeg er forælder til en teenager

 • Billetter (få ledige) Tilkøb
 • Et ærligt og underholdende foredrag med Peter Mygind & Julius Mygind.

  Kender du det, at det føles som at tale til en mur, når du taler til din teenager? 

  Peter Mygind og Julius Mygind er aktuelle med et nyt foredrag. Denne gang henvender de sig direkte til alle jer, der er forældre til teenagebørn – eller jer med børn, der snart rammer teenagealderen. For hvorfor er det så svært at have en teenager i hjemmet? Hvorfor føles det ofte, som om man taler hvert sit sprog? Og hvad kan man egentlig gøre for at skabe en dialog med sit teenagebarn, og hvad skal man bestemt ikke og aldrig nogensinde gøre? 

  Peter og Julius fortæller ærligt og humoristisk historier fra deres eget familieliv med vigtige erfaringer, de har gjort sig som far og søn. Baseret på mange års samtaler med unge fra hele landet, vil Julius også komme med helt konkrete redskaber, der kan hjælpe jer med at formindske afstanden til jeres teenager. 

  Vil du gerne forbedre din relation og kommunikation til din teenager, så kom til en inspirerende og underholdende aften med masser af håb og gode råd. Peter og Julius lover, at det også bliver sjovt, når de fortæller, hvad de selv har været igennem – og mere til. For hvordan kom de godt igennem de svære år med en teenager i hjemmet, og er det egentlig muligt stadig at blive pinlig over sin far, når man er over 30 år? 

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter (få ledige) Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i