Foredrag med Steffen Jensen – Livet som korrespondent i Mellemøsten

 • Billetter Tilkøb
 • Kom og vær med, når Steffen Jensen i 2025 giver et interessant indblik i livet som korrespondent i Mellemøsten samt hvordan det er at dække krige og konflikter – og ikke mindst hvilke personlige konsekvenser, det har haft.

  Steffen Jensen fortæller personligt om Mellemøstens komplicerede sammenhænge og fantastisk fascinerende forhold, og han kommer i dybden med sider af situationen, som nyhederne på TV ikke giver mulighed for.

  Han kommer ind på, hvordan det er at rapportere fra steder, der fungerer som et flimrende fatamorgana, hvor det viser sig, at netop som man tror, man har forstået noget, man selv lige har oplevet, så viser det sig, at det i virkeligheden er noget helt andet, der er sket. Alle har deres helt egen version af virkeligheden, og side om side eksisterer forskellige udgaver af historien, som gensidigt udelukker hinanden.

  Men et langt liv med at rapportere fra krige og konflikter, og ofte befinde sig i farezoner, være omgivet af menneskelig lidelse og katastrofer, er ikke uden personlige omkostninger. Man kommer ikke hjem uden sår på sjæl og sind. Korrespondentens familie betaler også en høj pris.

  Alt det fortæller Steffen Jensen om i sit foredrag om jobbet som Mellemøstkorrespondent for TV2.

  Om Steffen Jensen
  Steffen Jensen har arbejdet som Mellemøstkorrespondent for TV2/Danmark siden stationens start for mere end 30 år siden. Fra Libanonkrigen i begyndelsen af 1980’erne over Det Arabiske Forår til krigen mod Islamisk Stat i Mosul i Irak.

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i