Skatteøen

 • Billetter Tilkøb
 • Folketeatret tager alletiders eventyrlige musical med til Værket, så du sammen med familien kan stævne ud på Det Caribiske Hav til Skatteøens eneboere, pirater og søulke til tonerne af Sebastians musik og udødelige sange!

  Historien om den eventyrlystne teenager Jim Hawkins tager sin begyndelse i 1745 på kroen Admiral Benbow, som drives af Jims mor, mrs. Hawkins. Da den gamle sørøverkaptajn Bill Bones ankommer med en mystisk rejsekiste, finder Jim et skattekort i kaptajnens gemmer, og eventyret kan begynde. Kaptajn Flints skat skal findes, og sammen med doktor Livesey og godsejer Trelawney tager Jim afsted på det gode skib Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres leder, John Silver, forklædt som skibskok. Et sandt eventyr og et medrivende kapløb om skatten tager sin begyndelse.

  Skatteøen er en del af Folketeatrets nyere historie og efterhånden ligefrem en del af teatrets DNA. Skatteøen havde urpremiere på Folketeatret i 1986 og har siden spillet på teatret utallige gange. Musikken til Skatteøen udkom før urpremieren med nogle af tidens største sangere, og allerede inden premieren havde albummet solgt 70.000 eksemplarer. Mange vil især huske Lis Sørensens ’Fuld af nattens stjerner’, som synges af Szhirley i rollen som Mrs. Hawkins. Szhirley er kendt som både sanger, skuespiller, influencer, tv- og radiovært. Piraten John Silver spilles af Mathias Flint, som har medvirket i flere TV-serier og spillet på en række af landets scener, senest i Folketeatrets ’Sommer i Tyrol’. Den unge eventyrer Jim Hawkins spilles af Siw Ulrikke Maibom, som også spillede titelrollen i Folketeatrets ’Pippi Langstrømpe’.

  Så tag hele familien med op på Værket til en hæsblæsende skattejagt og et dejligt genhør med sange som ’Sørøversangen’, ’Hispaniola’, ’Ostesangen’, ’Admiral Benbow’ og ikke mindst ’Fuld af nattens stjerner’, når Folketeatret tryller Store Sal om til Skatteøen.

  Holdet bag
  Dramatisering: Preben Harris og Sebastian frit efter R.L. Stevensons roman
  Musik og sangtekster: Sebastian
  Instruktion: Birgitte Næss-Schmidt
  Scenografi: Terry Parsons
  Koreografi: Birgitte Næss-Schmidt
  Stagefight: Bo Thomas
  Kapelmester og arrangør: Peter Hellemann
  Teaterforlag: Nordiska ApS
  Medvirkende: Mathias Flint, Siw Ulrikke Maibom, Szhirley, Kristian Boland, Christian Mosbæk, Sofie Stougaard, Morten Lützhøft, Rasmus Fruergaard, Ole Boisen, Conny Thur, Morten Christensen, Monica Isa Andersen, Rasmus Faartoft, Maria Corydon og Mathias Sprogøe Fletting


  Er du sulten som en pirat?
  Efter at have været på eventyr i Det Caribiske Hav kan du stille sulten sammen med familien på Restaurant Madværket, der byder på en lækker 2-retters menu.
  • Madværkets oksekødsburger med ristede kartofler og aoli
  • Sundae med vaniljeis, chokoladesauce og hindbærcoulis samt cookie

  Pris: 245,- pr. kuvert – bestil på Restaurant Madværkets hjemmeside


  Kender du Randers Teaterforening?
  Lær dem bedre at kende ved at tilmelde sig deres nyhedsbrev – og så kan du følge dem på Facebook og Instagram, hvor de blandt andet lægger en masse godt materiale ud om sæsonens forestillinger.

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
  • Datoer

  • Scene og tid

   Store Sal (flere spilletider)

   Dørene åbner en halv time før start

  • Billetpriser

   195 - 395 kr.

  • Opstilling

   Nummererede siddepladser

  • Forventet varighed

   ca. 2 timer og 30 min. inkl. pause

  • Arrangør

  • Rabatter

   Særpris for børn, abonnenter og unge under 25 år

  • Ekstra info

   • Husk, der er rabat på kr. 200 på alle børnebilletter

   • Anbefalet alder: fra 6 år og op

   Find mere info om Værket, billetsalg og dit besøg her

  Måske er du også interesseret i