Skammerens Datter

 • Billetter Tilkøb
 • Oplev Bellevue Teaterets fantastiske opsætning af Lene Kaaberbøls populære fantasyroman ’Skammerens datter’ om den modige pige Dina, der med livet som indsats kastes ud i et hæsblæsende eventyr fuld af drager, ondskab og magi.

  Endelig er den musikalske dramatisering af Lene Kaaberbøls fantasyroman ’Skammerens datter’ igen at opleve på Værket. Siden uropførelsen i 2012 har succesforestillingen taget alle unge, voksne og familier med storm over hele landet – og nu er Dina endelig tilbage med musikforestillingen, der sætter alle følelser i spil!

  Pigen Dina lever i en middelalderagtig verden, og hun har skammer-evnen som sin mor, hvilket betyder, at de ved at kigge et menneske i øjnene med deres lysende øjne kan gennemskue personens dybeste hemmeligheder. Denne evne har givet dem tilnavnet ’Skammere’, og deres evne er grunden til, at de begge er frygtede, særligt fordi de ofte bruges som dommere i retssager.

  Dinas mor bliver kaldt til byen Dunark, hvor hun skal finde ud af om en fyrstesøn har slået sin familie ihjel. Da hun erklærer ham uskyldig, tror hans halvbror Drakan ikke på hende, og han henter derfor også Dina til Dunark for at få hendes dom over Nico. Med ét er Dina og hendes mor taget til fange, og vi følger Dinas modige kamp og stålvilje mod ondskab, uretfærdighed – og drager ikke mindst – i forsøget på at redde sin mor og i sidste ende også redde sit eget liv.

  Anmelderne siger
  ”Fantasy til den store guldmedalje! Fantasymagi!” – ⭐ ⭐ ⭐ ⭐, Jyllands-Posten

  ”En musikalsk tour de force med dygtige unge skuespillere, der leverer en perlerække af flotte præstationer” –⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐, Scenekanten

  ”På scenen skabes der en myldrende fantasiverden. Der er store følelser og subtil humor – begge dele leveres både i dialog og formfuldendte musicalsange. Børnene kender genren fra tegnefilmene, så det er en oplevelse, det er nemt at dele” – POV International

  ”En skøn og velsunget oplevelse, som også sagtens kan opleves af voksne” – Den 4. Væg

  Holdet bag
  Instruktion: Mads M. Nielsen
  Dramatisering & musik: Lasse Aagaard
  Dramatisering & tekst: Thomas Høg og Sune Svanekier
  Koreografi: Rasmus Henriksen
  Scenografi: Gøje Rostrup
  Visuelt koncept & kostumedesign: Astrid Lynge Ottosen
  Dyr & hovedtøj: Karin Ørum
  Dragebyggere: Kent Wedel & Ane Løkken
  Lysdesign: Bjarne Olsen & Mikkel Bedsted
  Lyddesign: Thomas Goschebart
  Orkester- & vokalarrangement: Christian Berg
  Medarrangør, backing track producer, -lydeffektdesign: Josef Aarskov
  Romanforlæg: Lene Kaaberbøl


  Kender du Randers Teaterforening?
  Lær dem bedre at kende ved at tilmelde sig deres nyhedsbrev – og så kan du følge dem på Facebook og Instagram, hvor de blandt andet lægger en masse godt materiale ud om sæsonens forestillinger.

  Teatervenner-tilbud – på udvalgte forestillinger
  Mangler du én at følges med? Så kan du følges med Randers Teaterforening og andre teatervenner! Ring til Værkets Billetsalg (89 13 51 10) og bestil en teaterven-billet. Så er du sikker på at sidde ved siden af andre teatervenner inde i salen, og du kan møde nye teatervenner i pausen.

  Teaterven-billetter sælges i et begrænset antal og kan kun bestilles til forestillingerne ‘Skammerens Datter’, ‘Kong Lear’ og ‘Madama Butterfly’

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
  • Dato

   Fredag 11. Oktober 2024

  • Scene og tid

   Store Sal kl. 18.00

   Dørene åbner en halv time før start

  • Billetpriser

   150 - 325 kr.

  • Opstilling

   Nummererede siddepladser

  • Forventet varighed

   ca. 2 timer og 30 min. inkl. pause

  • Arrangør

  • Rabatter

   Særpris for børn, abonnenter og unge under 25 år

  • Ekstra info

   • Anbefalet alder: fra 9 år
   • Børnerabat på kr. 175 pr. børnebillet
   • Rabat: Forestillingen er en del af vores abonnementssalg, hvor du ved køb af mindst tre abonnementsforestillinger opnår en rabat på 40 kr. pr. billet (tilvælges i kurven, når du køber online)

   Find mere info om Værket, billetsalg og dit besøg her

  Måske er du også interesseret i