ComKean – YouTuber

 • Billetter Tilkøb
 • ComKean vender tilbage til Værket i april 2025, hvor han er klar med sit største show nogensinde!

  Alle børnene vil være det. Forældrene forstår det ikke. Men ComKean ER det. Han er YouTuber, og med flere end 200.000 abonnenter er han en af Danmarks største. Og nu kommer han rundt i hele landet med det største show, han nogensinde har lavet.

  Men det er ikke nemt at være YouTuber i dag. For nogen prøver at slukke for YouTube – for evigt! Og ComKean mister alle sine abonnenter! Men måske kan publikum hjælpe med at redde ham. Og redde YouTube! Men hvad med forældrene? Hvem holder de med?

  ’YouTuber’ markerer ComKeans tredje onemanshow og byder på noget for fans i alle aldre – inklusiv forældre, der med garanti også kommer til at få en fest. Showet er en dynamisk fusion af gaming, teater og standup comedy, hvor publikum inviteres til at spille en aktiv rolle, hvilket garanterer en energisk og måske lettere støjende oplevelse, når ComKean indtager de danske scener!

  ComKean siger selv om showet:

  ”Jeg glæder mig helt vildt! Alle børn vil være YouTubere i dag. Men hvad hvis YouTube i virkeligheden ikke var det, som vi troede? Måske skulle vi stoppe før det er for sent!! Jeg ser så meget frem til at tage på landevejen igen og præsentere mit største show nogensinde for børn, unge og deres forældre. Det her show bliver noget ud over det sædvanlige – det bliver sindssygt fedt!”

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i