Skibet er ladet med Pelle

 • Billetter Tilkøb
 • Sæt til søs med elskelige Pelle ombord på krydstogtskibet, der aldrig sover – og gør klar til at grine af de voksnes verden set gennem barnets uskyldige øjne.

  Sidst Trine Gadeberg var forbi med sin elskelige 5 ½-årige karakter, Pelle, var det med showet ’Verden ifølge Pelle’, der var en 2-timers tour de force af et onewomanshow spækket med Pelle-visdom og gæstebesøg af samtlige hendes karakterer.

  Og nu gør hun det igen! For som Pelle ville have anskuet det i sit barnesind, så er der jo ingen grund til at stoppe, mens legen er god – for legen er virkelig god!

  Det nye onewomanshow har fået den maritime titel, ’Skibet er ladet med Pelle’, og endnu engang vil publikum opleve de voksnes verden igennem det uskyldige barnesind, som er Pelles. Og ingen er fredet, når Pelle denne gang har fået hyre som en del af underholdningen ombord på et krydstogtskib i Middelhavet, der vægter nonstop-buffet og ekstra klor i den tisfyldte pool højere end selve sikkerheden ombord.

  Igen får Pelle selskab af en lang række andre karakterer, som sammen med ham skal synge, trylle og danse sig igennem underholdningen på skibet, der aldrig sover. Velkommen ombord!

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i