Satiregruppen MAGT – SUPERMAGT

 • Billetter Tilkøb
 • Er det en fugl? Er det et forsinket SAS-fly? Nej, det er … SUPERMAGT! En af Danmarks yndlingssatiregrupper, MAGT, er klar til at indtage den danske satirescene med et helt nyt show.

  Inspireret af revyhistoriens største talenter og med den traditionelle danske humor i højsædet er satiregruppen MAGT garant for en knivskarp og underholdende optræden. De har optrådt i mere end 7 år med blandt andet ’Det store fede gennembrud’ og ’Al MAGT til folket’ samt i adskillige TV-optrædener – heriblandt hos Deadline, hvor de sidste år gav årets nytårstale.

  De leverer nærværende, gennemmusikalsk underholdning, der er kendetegnet ved kreative tekster, smukke harmonier, tyk ironi og charmerende levering for udsolgte sale i hele landet.

  Og de siger selv:

  ”Rigets tilstand er i forfald, og kriserne står i kø. Inflationen raser, nationer ligger i krig, og verdenshavene stiger lige så hurtigt som elprisen. I denne dystre tid har vi mere end nogensinde før behov for håb. Vi har behov for tryghed. Vi har behov for SUPERMAGT. Der var engang, hvor visionære ledere formede landets fremtid over rødvin og grønne pilsnere på brune beværtninger. I dag er der kun sukkerfattig fairtrade-sodavand på bordet, men alligevel har den politiske promille aldrig været højere. Men frygt ej, for der er lys i mørket … Bevæbnet til tænderne med formidabel musikalitet, adonis-fysik og en særdeles rimelig billetpris er MAGT fra efteråret 2023 klar til at indtage de danske landeveje og bringe håbet tilbage til folket i det spritnye satireshow ’SUPERMAGT’.”

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i