Ruben Søltoft – Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget?

 • Billetter (få ledige) Tilkøb
 • Ruben-fans og standup-entusiaster kan atter glæde sig til at se den finurlige, elskelige og excentriske komiker præsentere nyt materiale, der er samtidsrelevant, personligt og møghamrende sjovt!

  Ruben Søltoft er tilbage i absolut topform med et helt nyt show, der hedder ’Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget?’, og som bl.a. handler om en ofte svigtende mavefornemmelse, identitetstab og genrejsning samt et håb om at få lov til at drømme igen – sådan bogstaveligt talt.

  Om sit nye show og kommende turné siger han: “Jeg glæder mig helt vanvittigt til at komme ud i landet igen og overraske, forbavse og underholde. Det er virkelig på scenen, jeg føler mig allermest levende!”

  Omdrejningspunktet er den mere eller mindre ufrivillige dannelsesrejse, Ruben har været på siden successhowet ’Ting fra min mund’. 30’erne har på godt og ondt ramt den folkekære standupper som et godstog, men heldigvis, eller nærmere selvfølgelig, har det komiske potentiale i kvartlivskrisen vist sig at være katalysator for noget af det allerbedste materiale, Søltoft nogensinde har leveret.

  Det er ‘coming of age’, men hvor man finder ud af, at man i virkeligheden nok bare er ‘of age’. Historierne står i kø, som geniale og genkendelige frontale sammenstød med virkeligheden, der kan få enhver til at nikke genkendende eller bare grine helt ubehersket. Der kommer sandheder på bordet, der stikker dybere end tidligere, og emner som forventningspres, normer og selvindsigt kommer under kærlig komisk behandling, når de i showet flankeres af fuldstændig vanvittige og vaskeægte historier om en nærdødsoplevelse i Mexico og en absurd gidseltagning i egen bil!

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter (få ledige) Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i