Natasha Brock – Ponydatter

 • Billetter Tilkøb
 • Oplev en af de mest strålende, glimtende og glitrende stjerner på den danske comedyhimmel, Natasha Brock, der for første gang kommer til Værket i 2025 med sit spritnye standupshow.

  Natashas skarpe humor og unikke tilgang til livets absurditeter har gjort hende til en favorit på standup- scener, sociale medier og i populære TV-koncepter som ’Forræder’, ’LOL’ og ’Vild med dans’, hvor hun endte på en flot tredjeplads – og så er hun desuden med i den nye omgang ’Stormester’, der får premiere i løbet af 2024.

   I 2022 storsejrede hun med sit show ’Ha’ det godt i Natashaland’ og er nu klar til at indtage Værket med sit spritnye soloshow, ’Ponydatter’, hvor du kan forvente charme, selvtillid og masser af humor.

  Stod det til Natasha Brock blev der lavet et tarotkort, der afspejler hendes mål med livet – og det kort skulle hedde ’Ponydatter’. En ponydatter er forældrenes favorit, yndlingen der ikke kan gøre noget forkert, datteren der får en pony i fødselsdagsgave, bare fordi. Hun bliver forgudet, og har altid hele familiens opmærksomhed.

  Med sit nye soloshow retter Natasha blikket indad og forsøger at finde ud af, hvordan det kan være, at kampen om at blive yndlingen har fyldt så meget og stadig gør det. Natasha er vokset op sammen med to ældre søstre, og har som så mange andre kæmpet for forældrenes gunst. Indtil videre har hun dog til gode at få en pony.

  Er det mon muligt at få hjælp fra udefrakommende hjælpemidler til at opnå Ponydatterstatus? Kræver det man er ekstrovert i ascendanten, eller kan man trække en federe fremtid i tarotkort? Kan man stadig bede om råd ovenfra, når man muligvis er på dårlig fod med Gud?

  Med sjove observationer og anekdoter fører Natasha på charmerende vis publikum gennem showet, der dykker ned i opvæksten som nr. 3, omverdenens til tider urimelige forventninger – og det uundgåelige faktum, at vi alle bliver ældre, og erkendelsen af, at der måske aldrig dukker en pony op.

  Natasha siger selv om showet:

  ”’Ponydatter’ bliver sat sammen af historier og oplevelser fra mit liv blandet sammen med en god portion ting, jeg har læst og lært rundt omkring, men som jeg ikke er helt sikker på, jeg 100 % har forstået. Derudover bliver det også en ærlig fortælling om gerne at ville være favoritten, ikke kun i familien, men også venner og kollegaer og folk du lige har mødt, men af en eller anden mærkelig grund gerne vil imponere. Måske du kender den følelse? ’Ponydatter’ bliver mit tredje show, og jeg glæder mig virkelig meget til at komme rundt i hele landet og forhåbentlig give folk en ualmindelig sjov aften!”


  Vil du have en anderledes forsmag på Natasha Brocks sjove tanker og take på tingene? Så kan vi godt anbefale den her episode af podcasten ’Dårligdommerne’, hvor hun sammen med de tre podcastværter gennemgår den gamle danske film ’Komtessen’ fra 1961. Lyt med her

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
  • Dato

   Torsdag 24. April 2025

  • Scene og tid

   Koncertsalen kl. 19.00

   Dørene åbner en halv time før start

  • Billetpris

   265 kr.

  • Opstilling

   Nummererede siddepladser

  • Forventet varighed

   ca. 1 time og 15 min. (ingen pause)

  • Arrangør

   Værket

  • Ekstra info

   Find mere info om Værket, billetsalg og dit besøg her

  Måske er du også interesseret i