Mick Øgendahl – BAD BOY

 • Billetter Tilkøb
 • Hæng de fine fornemmelser i Foyeren, og gør dig klar til at vælte rundt i porcelænsbutikken med dansk comedys evige elefant, Mick Øgendahl, når han besøger Værket med sit nye onemanshow.

  Mick Øgendahl lover, at det bliver klumpet og uelegant – men frem for alt SJOVT, når han kommer på besøg med sit nyeste onemanshow, BAD BOY.  Her vender han de store og små spørgsmål i livet, og gennem sine ’I DON’T GIVE A FUCK’-briller ser han på sig selv og den omverden, der svøber sig om ham.

  Om sit kommende onemanshow, der er drevet af både nysgerrighed og skepsis, siger han, at det skal være et mentalt frikvarter, hvor den konstante sociale kontrol viger pladsen til fordel for den frie tanke – og at det bliver ustyrligt sjovt imens.

  “Jeg glæder mig til at slippe tøjlerne og bare galopere frit. Bare strække ud. Så kan det godt være, at jeg river en bom ned eller to, men sådan må det være. Så er det jo bare op på hesten igen. Det er jo foran publikum, du lever. Sejre og nederlag … Man ved aldrig, hvor det ender. Men hvor er det fedt! Det er jo hele essensen af at optræde.”

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i