Jonas Mogensen – TRUMMERUM

 • Billetter Tilkøb
 • Underspillet. Skæv. Ualmindelig tør. Virkelig morsom. Og jysk. Det er blot nogle af de tillægsord, der beskriver Jonas Mogensen, som efter 12 år i dansk standup endelig er klar med sit første onemanshow, ’TRUMMERUM’.

  Jonas Mogensen har en helt særlig evne til at se det store i det små fra en skæv vinkel og med så tør en levering, at man ikke kan holde grinene tilbage. Måske du allerede har været så heldig at opleve ham folde sig ud live til vores Comedy Jam-aften på Amfiscenen i august 2022, hvor han delte scenen med fire andre komikere (bl.a. Mick Øgendahl og Christian Fuhlendorff). Og i 2023 er han klar til at eje scenen helt selv – og det glæder vi os virkelig meget til!

  Han har været del af dansk standup i over 12 år, men det er først nu, han har haft tid til at lave et onemanshow, da han har været travlt optaget med bl.a. at optræde på tv i bedste sendetid. Tilbage i 2015 vandt han talentprisen ved Zulu Comedy Galla, og har derudover gjort sig som tekstforfatter på diverse underholdningsprogrammer, indtil han og makkeren, Kasper Gross, fik hul igennem med deres egen tv-serie, ’Minkavlerne’, der gennem tre sæsoner har vist sig at være en regulær seermagnet for TV2 Zulu. Sidst men ikke mindst, så udmærkede han sig i efteråret 2021 ved at vinde 5. sæson af TV2’s store underholdningssucces, ’Stormester’.

  Jonas siger selv om showet:

  Efter ’Minkavlerne’ og andet tv har fyldt rigtig meget for mig de seneste år, kan jeg mærke, at jeg trænger til at komme ud og lave en masse standup. Jeg synes, det er ved at være tid til, at jeg laver mit første onemanshow. Det er selvfølgelig nervepirrende, men et par af min mors strikkeveninder har forsikret mig om, at det nok skal gå.

  Showet bliver en sammensætning af små fortællinger fra min og mine nærmestes hverdag. Ikke fordi der sker alle mulige vilde ting i mit liv. Tværtimod, så er jeg på mange måder en helt gennemsnitlig, dansk familiefar. Det bliver mere en lille fejring af de små og nære ting, som tilsammen udgør hverdagens trummerum. Og vi lever jo i en tid, hvor vi er blevet meget bevidste om, at de små ting kan have indflydelse på de store. Jeg tror i hvert fald, det ville klæde mig at ændre et par vaner – selvom jeg ikke rigtig gider.

  Til gengæld glæder jeg mig virkelig til at komme rundt i landet og optræde, og jeg skal gøre mit for, at det både bliver vedkommende og skidesjovt.

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
  • Datoer

   Fredag 22. Marts 2024

  • Scene og tid

   Koncertsalen (flere spilletider)

   Dørene åbner en halv time før start

  • Billetpris

   280 kr.

  • Opstilling

   Nummererede siddepladser

  • Forventet varighed

   ca. 1 time og 15 min.

  • Arrangør

   Værket

  • Ekstra info

   Find mere info om Værket, billetsalg og dit besøg her

  Måske er du også interesseret i