Christian Fuhlendorff – ÆRLIG TALT

 • Billetter Tilkøb
 • Christian Fuhlendorff har en klar mission: Der skal grines, før vi dør! Og han har aldrig været et sjovere sted i livet, end der hvor han er lige nu – lige midt mellem fødsel og død på toppen af rutsjebanen.

  Født i 80’erne, flasket op på “du-kan-blive-lige-hvad-du-vil!”-illusionen og krydret med et godt drys “livet-handler-om-at-være-lykkelig”, gør Christian Fuhlendorff i sit nye standupshow ’ÆRLIG TALT’ status over første del af sit liv og tager hul på anden del.

  Og tidspunktet kunne ikke være bedre. Han er for gammel til at være lykkelig-naiv og for ung til at være fuld af visdomsord. Fuhlendorff lever i en verden, han kender bedre dag for dag – men forstår mindre og mindre. Helt perfekt til komik, og som Christian Fuhlendorff selv siger:

  “Min datter har fået en hest, jeg har været på endnu en all inclusive ferie og ALLE fester er nu officielt blevet skiftet ud med parmiddage og forældremøder – alligevel har jeg aldrig været et sjovere sted i livet. På toppen af rutsjebanen. Midt i det hele! Midt mellem fødsel og død. Fanget midt mellem de to mest irriterende og bedrevidende mennesketyper der findes – nemlig unge og gamle.”

  Han fortsætter: “Der bliver nul sange, fyrværkeri eller udklædning, lover jeg, bare en omgang god gedigen standup. Ærlig talt, så er det på den scene, jeg de sidste 20 år har hørt hjemme. Så hvis du har lyst til at høre en tyndfed, tyndhåret og tyndbelæst 40-årig familiefars pessimistiske perspektiv på tilværelsen, så er det nok det sjoveste og mest ærlige comedyshow, du kommer til at se i 2024. Der skal grines, før vi dør.”

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i