Anders Wortmann – FAR

 • Billetter Tilkøb
 • Det bliver ikke kønt, men ømt (og særdeles sjovt!), når syngende komiker Anders Wortmann sætter ord og musik til familielivets mange relaterbare begivenheder i sit musikalske standupshow ’FAR’.

  Komiker Anders Wortmann har gennem de sidste par år delt utallige sange på de sociale medier, som han har sunget for sin kæreste. Sangene har sat fokus på de ømme punkter i parforholdet, og dét at gå fra single til kæreste – og ikke mindst fra to til tre!

  ”Du siger, at jeg snorker, jeg siger du skal stop – Hvis du ikk’ kan sove, kan du jo bare stå op!
  Få noget ud af dagen, du jo op’ alligevel – og mine underbukser, de vasker ikk’ sig selv.”

  Sengetider, spisevaner, tiltaleformer m.m. er taget under kærlig sang-behandling igennem relaterbare hverdagsbegivenheder, der omhandler både Anders´ kæreste Trine, hans datter Nellie, hans mor, og sidst, men ikke mindst, også hans far.

  Det er netop dét familieunivers, som Anders inviterer dig ind i med sit show gennem standup, guitar og sjove sange. Oplev ham bl.a. fortælle og synge om alt lige fra sin datters fødsel til et uheldigt besøg hos lægen forårsaget af dét at blive far. Hvorfor onani var mere bøvlet i midten af 00’erne, og hvad nabodrengen Anton har med det at gøre.

  Der er ovenikøbet dobbelt op på far, når Anders, i sit første show, tager sin sønderjyske far med, der som tidligere assisterende træner for Frøslevs karlekammergymnastiskhold, vil stå for opvarmningen!

  Som Anders´ far siger: ”Hvo manne kakao fe æ for det?
  Anders: ”Du får 4”
  Far:  ”Det bli’ve helt gevaldigt …”

  Om Anders

  Anders Wortmann er til daglig radiovært på ANR, hvor han hver morgen fra kl. 6.00-10.00 deler ud af sit liv. Han vandt, med sin medvært, Danmarks bedste morgenflade i 2021, og blev nomineret igen i 2022. Han har derudover ”udgivet” en række sange og sketches på Instagram, Facebook og TikTok, hvor mange af videoerne har over 500.000 visninger, enkelte over en 1 million.

  Anders har derudover kastet sig over standup med guitaren, og han har optrådt på både Aalborg Comedy Club og på Comedy Zoo i København – for ikke at nævne et hav af private bryllupper, fødselsdage, konfirmationer etc.

  Læs mere

  Læs mindre

 • Billetter Tilkøb
 • Måske er du også interesseret i